Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МИКЕЛЕ МОРОНЕ ПОДЛУДИ СОФИЙСКИ МОЛ

МИКЕЛЕ МОРОНЕ ПОДЛУДИ СОФИЙСКИ МОЛ

микеле мороне mikele morone

Микеле Мороне е от почти две седмици в България, защото снима филм, в който си партнира с Меган Фокс. Италианската звезда участва в лентата Subservience, а снимките на продукцията са в българското филмово студио „Ню Бояна“.

Не това обаче впечатлява побеснелите фенки, които мечтаят Микеле да им пее на ушенце. Да, той е не само актьор, но и пее, свири и на китара. Освен това е италианец, което допълнително настървява столичните бръмчалки, които дебнат Мороне.

Родните изкусителки обаче ще си останат с празните мечти и мокри сънища. Микеле не просто си има гадже, а е заедно с нея в София, отбелязва vbox7. Наскоро Мороне публикува видео, в което се целува страстно с Моара, както се казва приятелката му. Това със сигурност е заковало и последния пирон в търпението на някои български фенки на Микеле. На него обаче не му пука.

МИКЕЛЕ МОРОНЕ СЕ ВЛЮБИ В БЪЛГАРИЯ, А БЪЛГАРКИТЕ АТАКУВАХА ГАДЖЕТО МУ

Актьорът показва как прекарва свободното си време в столицата. Когато не е на работа, Микеле е заедно с Моара и обикалят родните молове. Е, той е свикнал на доста по-луксозни и престижни марки в италианските молове, но пък и тук си намира забавления. Двойката са били в игрална зала в мол, където са се забавлявали с останалите членове на филмовия екип.

Наскоро Моара бе нападната от хиляди ревнуващи момичета, които я обвиняваха във всевъзможни грехове. Моника Валериева се намеси и защити крехката Моара. Плеймейтката бе изненадана от българките, които хейтили момичето на Микеле.

Top