Вие сте тук
Начало > Музика > ПОПИЛЯХА ОТ ХЕЙТ ФИРМАТА НА ГАЛИН ЗАРАДИ РОДНИНА НА ГАЛЕНА

ПОПИЛЯХА ОТ ХЕЙТ ФИРМАТА НА ГАЛИН ЗАРАДИ РОДНИНА НА ГАЛЕНА

галин алфа мюзик galin alfa musik

Доника, племенницата на Галена, е новото попълнение в лейбъла на Галин. Alpha Music, които са доста внимателни с подбора си на изпълнители, изненадаха феновете на фолка с новата си звезда.

„Скъпи приятели, казваме добре дошла в семейството на Алфа мюзик на Доника! Очаквайте много различни, цветни и интересни проекти!“, пишат от официалната страница на лейбъла.

В коментарите обаче проличава, че хората не са приятно изненадани от избора на Доника. Част от фолк феновете смятат, че Доника е в Alpha Music не по собствени заслуги, а заради леля си Галена. „Галена къде ли не я бута тази пи*ла, пак нищо няма да става от нея нито глас нито визия“, „Айдеее, на леля си момичето като цветарка… глас няма поне от визия долу-горе бива! Лошото е, че потребителите не слушат дори текстовете на песните, важно е ритъм и голотата на певачката!Жалко!“.

ГАЛИН РАЗКРИ ДАЛИ ГЛОБЯВА ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ В „АЛФА МЮЗИК“

„Нека вдигнем тост! И при алфите вече влиза всеки втори🥱. Очаквам следващото попълнение да е Рашия“, „Тая пък място не си намери. Очакваме я скоро в Даймънд Бийт, после в Пайнер и накрая да се паркира в Диапазон. 😅“, шегува се още един потребител, пише vbox7.

„Не го очаквах от Галин, ама все пак е на Галена племенница 😭😂 за съжаление е така… взимат бози, а има толкова много пеещи момичета и момчета, но нямат шанс пред такива 😭😂“, „Коя е тази Доника пък сега😳🤔🤷‍♂️? Олее не отиват на добре нещата за Алфа мюзик,а имах големи очаквания от тях,но уви все някакви си безизвестни и бездарни попълнения вкарват,а иначе истинските Алфи Адам,Лидия,Десита и Симона вече се забравиха и все по-рядко пускат песни“, отбелязва още един разгневен човек.

ФОЛК ПЕВЕЦЪТ АДАМ БИЛ ШИШКО

Важно е да се отбележи, че Галин наскоро заяви в Instagram, че Десита, Симона и Лидия имат готови нови песни, които предстои да бъдат представени с клипове.

Top