Вие сте тук
Начало > Новини > Интервю > МИЛИОНИ: ИМА РАП В БЪЛГАРИЯ, НО ТОЙ НЕ Е ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА

МИЛИОНИ: ИМА РАП В БЪЛГАРИЯ, НО ТОЙ НЕ Е ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА

милиони milioni

„Социопат“ – това е новата песен на рапъра Милиони, с която той атакува музикалните класации. Самият той обаче отрича да е такъв.

„Аз не съм социопат. Средата те изгражда като човек. Тази песен е за хората от кварталите, които не могат да излязат от тях. Те са си там и си имат собствен, различен живот“, заяви Милиони в интервю за Secret.bg.

Рапърът призна, че всеки прави клипове, заради харесванията.“Ако си го правиш за себе си, защо го качваш в Youtube? Пусни си го във вас и си го гледай. Парчето въви добре, но има още какво да се желае“, споделя той.

На въпроса за чалгата и рапа и има ли още такъв в България, Милиони каза, че има, но него не го дават по радиата и телевизиите. „Само шматките ги дават по телевизията. Това е мишкарска работа. Аз предпочитам да се налагам с това, което правя. Не можеш да накараш някой насила да те обича и харесва. Можеш да направиш нещо и да го покажеш. От там нататък и крушка в гъза да си вкараш, няма да стане работата“, категоричен е той.

Рапърът е гласувал на последните избори, въпреки че не вярва на никого.  „Ако пушех, бих искал да мога да си пуша навсякъде, но едва ли ще стане. Първо ще видя какво ще ми обещаят, но не бих се кандидатирал за депутат. Харесвам Радо Шишарката, но няма да гласувам да стане президент“, допълни Милиони.

А дали би направил дует с Радо Шишарката или с Тото от „Скандау“, вижте във видеото.

Top