Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МИРО: АЛКОХОЛЪТ БЕШЕ ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ В МОЯ ЖИВОТ

МИРО: АЛКОХОЛЪТ БЕШЕ ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ В МОЯ ЖИВОТ

миро-miro

„5 години станаха, откакто се сбогувах с онази зависимост. Не си казвам браво, но съм благодарен всеки ден, че съм трезв. Това беше голям проблем в моя живот“, чистосърдечно си признава Миро. Певецът говори за проблемите с хората, които сядат за волана след употреба на алкохол или наркотици.

„Отговорността е еднаква за всички. Тук няма популярни и непопулярни. Законът трябва да се прилага еднакво за всички. Категорично! Наслушахме се на това колко е зле. Хайде сега да видим колко добре може да бъде. Действаме в правилната посока. Искаме ефективни присъди във всяка една посока – от най-ниското ниво до най-високото. Има излизане от това и то е във всеки един от нас. Трябва да кажем НЕ. Гражданското общество у нас става все по-силно и аз много се гордея с нас, българите“, добавя Мирослав Костадинов, както е цялото му име.

„Успехът е странно нещо. Или го има или не. Аз съм благословен, че песните ми са станали, това, което са. Публиката и хората, които ги слушат са тези, които им дават живот.“ Това каза още в студиото на „Събуди се“ по Нова телевизия Миро.

МИРО СКОЧИ НА РУШИ ВИДИНЛИЕВ

„Песента е твоя, докато не излезе от студиото. Когато излезе от него, принадлежи на публиката. Това е саундтракът на техния живот. Никога не съм се замислял дали ще правя нещо друго“, подчертава певецът. По думите му музиката е лечение за всеки един момент от живота.

„Бягството не е трудно, да се изправиш срещу нещата, които трябва да направиш, това е трудно. Бягаме, като отлагаме“, уточнява той.

Новата му песен „Бягаме“ предстои да излезе около 23 февруари. „Всяка една песен съм аз“, подчерта Миро и обяви, че работи по подготовката за нов албум. На 17 април Миро ще има и голям концерт в „Арена София“.

Top
>