Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МИРО ОТМАРЯ ВЪВ ФЛОРЕНЦИЯ ПРЕДИ СТАРТА НА ШОУТО СИ

МИРО ОТМАРЯ ВЪВ ФЛОРЕНЦИЯ ПРЕДИ СТАРТА НА ШОУТО СИ

miro-miro

Поп певецът Миро е решил да се поглези подобаващо преди сериозната работа, която го чака като водещ на новото шоу „Любимците на България“ по БНТ.

Той избра за почивка Флоренция, където има много приятели в музикалните среди, но от фотосите, които публикува във Фейсбук, не е ясно дали жена му Ели го придружава или релаксира соло. Чаровникът се подвизава в шикозно жилище на площад Санте Кроче.

„Част от нашият нов дом следващите дни“, написал е той и е публикувал снимки на стаите.

Повечето хора отбелязват изключителната физическа форма, с която се е сдобил след години тренировки и го поздравяват. По добре оформеното му тяло се захласват куп дами.

Възможно визитата до Ботуша да е романтична ваканция за годишнината от сватбата им с Ели Златанов, която живее и работи предимно в Лондон, но по принцип когато са заедно, го отбелязват в социалните мрежи. Те се венчаха на остров Корфу преди 5 години в края на август.

МИРО СЕ УРЕДИ В ТЕЛЕВИЗИЯТА, ЩЕ ВОДИ НОВО ПРЕДАВАНЕ

Една от последните разходки на поп звездата из Флоренция е в Градината на Бардини, разположена на 4 хектара. Певецът се е снимал на фона ѝ с тениска с италиански надпис „Четенето променя всичко“. Застанал е до каменната статуя на куче, в чиято паст вероятно за майтап е сложил фас.

Изпълнителят на „Август е септември“ за втори път влиза влиза в ролята на водещ – преди години събираше влюбени в „Наистина любов“ по bTV.

Top