Вие сте тук
Начало > Шоу > МИРО СЕ ЗАВРЪЩА В „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“ И ИЗМЕСТИ ЛЮБО

МИРО СЕ ЗАВРЪЩА В „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“ И ИЗМЕСТИ ЛЮБО

miro-миро

Миро става част от треньорския състав в предстоящия десети юбилеен сезон на „Гласът на България“ по bTV. Той се завръща в музикалното шоу девет години, след като от самото начало на излъчване на предаването в България, в продължение на три сезона, бе на треньорската позиция и изведе до победа Ивайло Донков, който стана „Гласът на България“ в сезон 2.

Най-вероятно той ще заеме мястото на Любо Киров.

„Да съм отново на “треньорския” стол е предизвикателство! Вярвам в таланта, вярвам в дързостта на младостта и вярвам в предаването на знания. Тази година ще бъде голяма. Вълнувам се да те срещна!“, споделя вълнението си Миро преди да стъпи отново в обичаното музикално шоу.

ЕТО КОЯ ПЕВИЦА СЯДА НА СТОЛА НА ЛЮБО КИРОВ В „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“

Тази есен по bTV предстои специалният юбилеен сезон на “Гласът на България” – с още повече изненади, емоции и обрати във всеки един от етапите на шоуто. Конкуренцията между треньорите ще е оспорвана, а от екипа на предаването издават, че на сцената ще стъпят нечувани гласове, които бързо ще се превърнат в любими на зрителите. Победителят в музикалното риалити ще грабне наградата от 50 000 лв. и титлата „глас на България“, а кой ще бъде той ще решат зрителите на bTV.

До момента, освен Миро, треньорско кресло в новия сезон ще заеме и поп дивата Мария Илиева, а кои ще са останалите треньори ще стане ясно съвсем скоро.

Top
>