Вие сте тук
Начало > FAMOUS > И СИНЪТ НА ДЖУЛИАНА ГАНИ С КОРОНА

И СИНЪТ НА ДЖУЛИАНА ГАНИ С КОРОНА

джулиана гани djuliana gani

Първородният син на Джулиана Гани – Давид върви по стъпките на майка си, победителката в конкурса „Мис Силикон 2013“.

Въпреки че няма навършени годините малчуганът участва в конкурса „Princess аnd Рrince Universe – Bulgaria“, организиран от Носителката на титлата „Мисис България“ Манита Вартан. Давид грабна короната и стана носител на титлата SUPER MINI PRINCE BULGARIA.

Гани качи видео от събитието, на което се вижда как синът и дефилира хванат за ръка с момиченце. „Първи конкурс и първа корона за Давид. Моето момче спечели титлата SUPER MINI PRINCE BULGARIA. Давид дефилира пред журито и публиката в Пловдив, а сърцето на мама щеше да изскочи от вълнение“, написа плеймейтката под видеото.

ДЖУЛИАНА ГАНИ Е 50 КИЛА, АМА ДРУГ ПЪТ

„Честито на всички деца, които участваха. Бяха великолепни и показаха невероятни таланти“, написа още Джулиана.

Гани беше част от журито в конкурса заедно с „Мис България 2020“ Венцислава Тафкова, „Мисис България Вселена 2021“ Станислава Василева и моделът Карина Атанасова, пише Телеграф.

Събитието се проведе на 13-и май в Пловдив. В конкурсът участваха деца на възраст между 5 и 15 години. На финалистите се дава право да се явят на световния финал „Princess of the Universe“ и „Miss Aegean Sea“ – Гърция.

Надпреварата премина в три тура – спортни дрехи, кръг по желание, в който участниците имат възможността да покажат свой талант, и кръг с официални тоалети.

Top