Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МИРОСЛАВ ПРОГОВОРИ: НЕ СЪМ УДРЯЛ МАРИЯ, ТЯ Е ЖЕНАТА НА МОЯ ЖИВОТ

МИРОСЛАВ ПРОГОВОРИ: НЕ СЪМ УДРЯЛ МАРИЯ, ТЯ Е ЖЕНАТА НА МОЯ ЖИВОТ

maria мария мирослав соколов miroslav

Фолк певицата Мария се залюби с Мирослав Соколов през 2021-а, а малко по-късно мина с него под венчило. Това е трети брак за красивата певица и втори за любимия й, когото медиите наричат с юнашкия прякор Миро Дзвера. Откакто са заедно двамата постоянно са във фокуса на жълтите хроники, а от две седмици насам имената им са още по-спрягани по вестници и сайтове.

Според циркулиращата в общественото пространство и в медиите мълва наскоро Миро упражнил физическо насилие спрямо жена си, в резултат на което тя се изнесла от семейното им жилище, а той попаднал в ареста за 72 часа и впоследствие излязъл с мярка за неотклонение.

МАРИЯ ПРОГОВОРИ: НЯМАМ МЯСТО В СЪРЦЕТО СИ ЗА МИРОСЛАВ!

Самият Мирослав е категоричен, че с жена му се обичат все така безрезервно и за нищо на света не би я наранил. Той се свързва с репортер на Уикенд и сподели ексклузивно своята истина.

„През изминалите две седмици се изписаха ужасни неща, глупости, които нямат нищо общо с истината. Много хора се изкараха знаещи и осведомени. Съчиниха си измишльотини, че съм бил под домашен арест при предишната ми жени. Долни лъжи и интриги“, заяви Соколов.

„Няма да коментирам случилото се, защото има дело и адвокатът ме е предупредил да не взимам отношение по въпроси, свързани с ареста. Уверявам ви, че в момента, в който приключи всичко, ще ви кажа и за това. В отношенията ни с Мария няма как да съществуват трети лица. Обичам я, уважавам я, много държа на нея. Както обичам нея, не съм обичал никой друг. Тя е жената на моя живот, независимо какво ще се случи оттук нататък. Непрекъснато се опитват да правят интриги между нас. Във всяко семейство се случва да има дрязги и разправии. Това е, нищо повече“, казва Мирослав.

СЛЕД ПОБОЯ: МАРИЯ МАХНА ХАЛКАТА, ИЗТРИ ВСИЧКИ СНИМКИ С МИРОСЛАВ

„Жена ми разполага с няколко автомобила, тя сама си преценява коя кола да кара. Това си е нейно лично решение. Ключовете им са вкъщи“, отговаря той на въпрос дали й е взел колите.

„Само Господ омже да каже какво ще се случи един ден. Аз обичам Мария безрезервно. За мен тя е най-добрият човек на света, когото познавам. Ние се обичаме много, посягаме си единствено любовно“, категоричен е Миро.

„С бившата ми съпруга съм в никакви отношения, не поддържам комуникация с нея. Приключил съм там, имам си нова жена, която уважавам и обичам, на която държа“, допълва Соколов.

Той е категоричен, че обича и дъщерята на Мария – Марая. Той отрича тя и майка й да са се изнесли от жилището им..

Top