Вие сте тук
Начало > Шоу > ЕТО КОЙ СМЕНЯ САШО КАДИЕВ В „ПРЕДИ ОБЕД“

ЕТО КОЙ СМЕНЯ САШО КАДИЕВ В „ПРЕДИ ОБЕД“

aleksandar-kadiev-desi-stoyanova-predi-obed

Николаос Цитиридис може да стане не само вечерен, но и предиобеден водещ в бТВ от есента. Гъркът е най-вероятният наследник на Сашо Кадиев в ефира на „Преди обед“. Очаква се от септември синът на Катето Евро да се появява пред камерите само по два пъти седмично.

В „Преди обед“ трескаво обмислят как да продължи шоуто от есента. От една страна, Сашо Кадиев иска по-малко ангажименти за телевизията, за да може да поема повече нови роли. От друга страна, друга звезда в ефира – Николаос Цитиридис, напоследък е почти без работа, защото предаването му се излъчва само в петък.

САШО КАДИЕВ ПРИЗНА, ЧЕ СИ ТРЪГВА ОТ „ПРЕДИ ОБЕД“

Той стана креативен продуцент на шоуто си, но дори и това не е достатъчно, за да запълни свободното му време. Най-логичното решение е да го пуснат да води заедно с Деси Стоянова, за да уплътнят работния му график. Той е достатъчно популярен, за да привлече зрители пред екраните и в същото време – достатъчно забавен, за да компенсира суховата си колежка, която има много качества, но чувството за хумор не е сред тях.

Сашо Кадиев се е оплаквал, че вече няма сили да води „Преди обед“ всеки ден. Напоследък той все по-често е болен и Деси Стоянова сама излиза в ефир. Това се случва поне по веднъж на всеки две седмици. Говори се, че актьорът трудно издържал натоварването да е в телевизията до обяд, а след това тича по представления в страната.

САШО КАДИЕВ НАПУСКА BTV СЛЕД 11 ГОДИНИ В ЕФИР

Това явно е започнало да се отразява на здравето му. Освен това се тормозел, че заради телевизията не може да поеме нито нови роли в театъра, нито в киното и сериалите, пише Уикенд. Продуцентът на предаването Георги Тошев потвърди, че обмисля да намалят натоварването му.

Преди две години той пак съобщил, че има намерение да подава молба за напускане, но се отказал. Сега аобаче май вече е на ръба на възможностите си. Единият вариант бил да го оставят да води рубрика в предаването, вместо да излиза на екран всеки ден, другият бил да води с Деси, но само два пъти седмично. През останалото време до Стоянова да сяда друг – най-вероятно Цитиридис.

Top