Вие сте тук
Начало > FAMOUS > РАЧКОВ И МАРИЯ ИГНАТОВА СЕ СЪБРАХА

РАЧКОВ И МАРИЯ ИГНАТОВА СЕ СЪБРАХА

димитър рачков мария игнатова rachkov ignatova

Димитър Рачков и Мария Игнатова се събраха отново! Бившата двойка демонстрира приятелски отношения и добро чувство за хумор към самата себе си по време на партито за 20-ия рожден ден на „Господари на ефира“.

Мащабното тържество се проведе в нощен клуб в идеалния център на столицата в сряда вечерта, а погледите на мнозина бяха насочени точно към Рачков и Мария. Комикът излезе на сцената, за да води и да разчупи обстановката с няколко шеги, когато изневиделица зад него изскочи Мария. Видимо стреснат, бургазлията си плю в пазвата и попита плахо: „Идването ти по сценарий ли е?“. „То като с теб бяхме заедно по сценарий, видя какво се случи, така че по-добре да не е“, заяви с широка усмивка Игнатова.

МАРИЯ ИГНАТОВА И НОЙЗИ СЕ НАГРАБИХА ПУБЛИЧНО

Секунди по-късно двамата се прегърнаха, Рачков целуна бившата си приятелка по бузата и заведението избухна в бурни аплодисменти. Ексдвойката показа ясно, че са в отлични отношения и миналото е забравено. Не пропуснаха и да се пошегуват един с друг.

„За толкова години в телевизията имам само един гаф. Рус е!“, заяви Рачков и погледна Мария.

„И аз имам само един, но моят е нисък и къдрав“, отговори на свой ред Игнатова и хвърли закачлив поглед.

МАРИЯ ИГНАТОВА И РАЧКОВ СЕ СЪБИРАТ ЗА РЕЙТИНГ

Митко и Мария цяла вечер бяха на една маса, като блондинката беше придружена от настоящия си съпруг – Ивайло Цветков-Нойзи. Настроението беше на високи обороти, а шегите и доброто настроение се пренесоха и на масата, където бяха други популярни водещи на „Господарите“ – Малин Кръстев, Герасим Георгиев-Геро, Румен Угрински и Ненчо Балабанов.

Top