Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МИС ТИГРОВА СЕ ЗАВРЪЩА

МИС ТИГРОВА СЕ ЗАВРЪЩА

мис-тигрова

Мис Тигрова цъфна отново в интернет. Стриптийзьорката ударно отбеляза своето завръщане с изпълнение на своя любима чалга песен. Онлайн звездата е готова да покори новата платформа тикток. Тигрицата вижда възможност да изгрее пак като нестандартната жена, прочута със своето леко комично самочувствие.

Чернокосата напаст стана известна преди повече от 5 години. Запазена марка бяха нейните видеа, в които надълго и нашироко изказва мненията си за събитията по света и у нас, но и за своя живот, най-вече за мъжете в него. Видеата й не бяха особено интересни като съдържание, но Мис Тигрова хвана окото на стотици хиляди със своето поведение. Нахаканата мадама правеше скандал след скандал и нямаше ни най-малко милост към хейтърите си. Дори излезе филм за възрастни с нейно участие, но вместо това да бъде компромат, Тигрова се възползва от него, за да стане още по-известна, пише Лупа.

ТЪЖНО: МИС ТИГРОВА НЯМА ДА СЕ ОМЪЖВА

Сензацията, която се прочу в цяла България със своето гръмко, но странно присъствие, внезапно изчезна от виртуалния свят. Преди да потъне в мистерия, скандалната Мис Тигрова беше направила изявление, че се отказва от своя псевдоним. Вместо него тя бе решила да използва своето истинско име Мая. Дивата тигрица обяви, че ще се „опитоми“ и ще заживее скромен и нормален живот, далеч от славата. След тази промяна тя заличи всяка следа от себе си в мрежата, като единствено останаха няколко неофициални видеоклипа. Никой не беше сигурен какво се беше случило с нея. Имаше предположения, че е забременяла, обаче този слух се оказа неверен.

Желанието за слава обаче никога не е било потушено у Мая. След две години затъмнение познатият псевдоним лъсна в лилава леопардова щампа с нов собствен тикток канал. Почитателите на провокаторката полудяха. Въпреки че за много хора поведението на Мис Тигрова е само за смях, тя е направила и стабилна фенбаза. Със завръщането си онлайн сензацията идва и с ново призвание – да бъде принцеса на справедливостта.

Top