Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕТО КОЯ Е НОВАТА ЖЕНА НА АСЕН БЛАТЕЧКИ

ЕТО КОЯ Е НОВАТА ЖЕНА НА АСЕН БЛАТЕЧКИ

асен блатечки asen blatechki

В посолство, сред редица дипломати, работи новата половинка на Асен Блатечки, видяха папараците на „България Днес“. Екип на вестника хвана в крачка двамата влюбени, докато похапват в обедната почивка на новото гадже на актьора.

Блатечки паркира огромния си джип в паркинга на посолството на Словения, което се намира в центъра на София. Щом намества чисто новия си автомобил, актьорът слиза от колата. А на секундата до вратата му идва изгората му, за която първо „България Днес“ писа – червенокоса красавица, която е доста по-млада от 52-годишната звезда.

СТОЙКА ПИПИРУДАТА С АСЕН БЛАТЕЧКИ В „КЛЕТКАТА“

Прави впечатление, че новото возило на Блатечки е плъгин хибрид, или казано с други думи – върви и на ток, и на бензин. Екранният психолог от женския затвор в „Клетката“ веднага се възползва от възможността да зареди батерията на колата си в паркинга на посолството. Според наши изчисления белият джип на Блатечки струва няколкостотин хиляди лева, тъй като е пълен с екстри.

След като мушна зарядното, Блатечки хваща под ръка любимата си и се насочиха в близкия ресторант. Двойката прекара повече от час и поръча солидно количество храна. Без да си дава зор, актьорът и жената до него се насладиха на обяда, не спирайки да се усмихват и да разменят мили думи.

След като похапна, двойката се върна до колата в паркинга. Следва страстна целувка между Блатечки и изгората му. Щом бившият на Диляна Попова се качва в лъскавия джип, любимата му влиза в сградата на посолството, за да довърши работния си ден.

АСЕН БЛАТЕЧКИ ЗАЖИВЯ С ГАДЖЕТО НА СЕМЕЙНИ НАЧАЛА

Асен и жената до него са заедно от повече от година. Двамата вече живеят под един покрив.

Блатечки избягва да говори за личния си живот. Досега никъде не се е появявал публично с дамата, която е спечелила сърцето му.

„Не знам дали съм научил много за любовта. Надявам се да съм научил. Научих, че любовта е взаимност – каквото даваш, това получаваш. Жената до мен не е успяла да ме укроти. Ако ме укроти, няма да съм й интересен. Но успя да ме накара много да я обичам“, каза наскоро в интервю актьорът, който от години е сочен за секссимвола на родното кино.

Top