Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ВАНКО 1 СТАНА СОБСТВЕНИК НА ФУТБОЛЕН ОТБОР И ВЪРНА ДЖИЗЪСА НА ТЕРЕНА

ВАНКО 1 СТАНА СОБСТВЕНИК НА ФУТБОЛЕН ОТБОР И ВЪРНА ДЖИЗЪСА НА ТЕРЕНА

ванко 1 vanko

Бившият рапарът Ванко1, който вече повече от година е сред лидерите в денталния бранш, управлявайки своя стоматологична клиника, успява все по-осезаемо да налага бранда си. Този път го съчетава с друга своя страст – футбола.

И в случая не говорим за някакво временно спонсорство, а за титлата „собственик на футболен отбор“. Тимът му носи името FC V1 и е в лигата на малки вратички – мини футбол. До момента имат една единствена загуба и само победи, които ги нареждат на първо място във временното класиране.

ВАНКО 1 НАГРАБИ ПОРНО ЗВЕЗДА

Сред играчите в отбора са и синовете на Ванко – Цецо и Петьо, който има не малко професионални мачове във визитата си и като по-малък бе сред обещаващите пловдивски таланти. Безспорно звездата в тима е Благой Георгиев, който играе с емблематичния за него номер 7, писа „Kliuki.bg“.

Ванко1 пък споделя откровено амбициите си свързани с този му проект, а именно: „Вярвам, че момчетата ще се раздават максимално във всеки един мач и стремежът ни е ориентиран към това през следващата година да се класираме за участие на европейското по малки вратички“.

Top