Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МИШО ШАМАРА ПРОПЯ ЧАЛГА

МИШО ШАМАРА ПРОПЯ ЧАЛГА

мишо шамара misho-shamara

Мишо Шамара пропя чалга. Сингълът се нарича „Искам да те имам“ и е направен по бийтове от Лил Ша – сина на Шамара. Както е известно, Мишо Шамара се нарича още и Биг Ша.

Песента е в колаборация с попфолк певицата Наташа Монева, която в момента е сред най-вървежните от лекия жанр. В парчето участие взима и нейният съпруг Ивайло Монев – Rockera.

Идеята да се направи подобна колаборация била именно на съпруга на Наташа – Ивайло Рокера. Той бил дългогодишен приятел на Шамара. При една от срещите им споделил идеята, че е добре да направят нещо заедно, а Мишо приел на драго сърце, поясни Наташа. „Песента е записана в студио във Варна, а клипът е заснет в Лондон“, каза още тя пред „Телеграф“.

МИШО ШАМАРА: ЗА НИЩО НЕ БИХ СЕ ВЪРНАЛ В БЪЛГАРИЯ

Текстът е тройно дело на Рокера, Биг Ша и Наташа.

Първоначалната идея била съвместната песен да е само между Рокера и Шамара, но след записа Ивайло предложил на Наташа да направи припева, обяснява тя. Така и станало. Песента се приема добре от феновете и вече има много гледания и споделяния, завърши певицата. Видеоклипът е дело на Павел Симеонов. А записът и обработката на Гошо Малкия ЖО.

Top