Вие сте тук
Начало > Шоу > „МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА“ СТАВА СЕРИАЛ, ТОМ КРУЗ ЩЕ Е ПРОДУЦЕНТ

„МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА“ СТАВА СЕРИАЛ, ТОМ КРУЗ ЩЕ Е ПРОДУЦЕНТ

том-круз-tom-kruz

В Paramount+ се разработва сериал „Мисията невъзможна“, а Том Круз е подписал договор като продуцент. Това съобщава изданието „Giant Freakin Robot“ и допълва, че тази новина е изключително важна, тъй като свидетелства за сериозна промяна в отношението на Круз към стрийминг платформите.

Няма информация дали Том Круз действително ще се появи в сериала като емблематичния Итън Хънт или по-скоро ще работи само като продуцент. Като се има предвид, че догодина в „Мисията невъзможна: Пълна разплата – втора част“ Круз за последен път ще изиграе емблематичната си роля – както и склонността му да се придържа към големия, а не към малкия екран – участието му пред камерата изглежда съмнително.

ТОМ КРУЗ ОТИВА НА КАПАЛЪ ЧАРШИ

Също така не знаем дали това ще бъде рестарт на филма, продължение с друг актьор в главната роля или вариант с нов актьор и нов главен персонаж. Независимо от това, завръщането на малкия екран изглежда логично, като се има предвид, че „Мисията: Невъзможна“ започва живота си като телевизионен сериал през 1966 г., години преди Том Круз да дебютира в игралното кино с филма „Безкрайна любов“ от 1981 г.

Първият протагонист на сериала на CBS е Дан Бригс, изигран от Стивън Хил, но във втория сезон той е заменен от Питър Грейвс в ролята на Джеймс Фелпс. Грейвс остава главен персонаж в сериала до закриването му през 1973 г., а също така е главен герой и в двусезонното възраждане на сериала по ABC в края на 80-те години, припомня БГНЕС.

Top