Вие сте тук
Начало > Издънки > ГАЛЕНА СИ ПОКАЗА ГАЩИТЕ НА СЛЪНЧАКА

ГАЛЕНА СИ ПОКАЗА ГАЩИТЕ НА СЛЪНЧАКА

галена galena

Гащите на чалга дивата Галена лъсват на Слънчака. Изпълнителката, която обича да провокира почитателите си, вдига изявата си в дискотеките на ново ниво.

Галена вероятно решава, че пеенето на микрофона не е достатъчно, и в един момент се надупва на публиката, като под късата й рокля грейва бельото. Гащите стават достояние на стотици хора, а феновете й от мъжки пол буквално изпадат в екстаз.

ЕДВА НЕ УБИХА БОДИГАРДА НА ГАЛЕНА

Присъстващи разказват, че цялостната изява на Галена е провокативна, като не спира да се кълчи на сцената и да се заиграва със случайни посетители чрез погледи и шеги, пише България днес.

Именно освободеното поведение на смядовската певица е причината да е една от най-харесваните и когато има участие, чалготеките традиционно са препълнени. Такъв е случаят и в заведение в Слънчев бряг, като часове преди изявата й пред входа се извива огромна опашка от желаещи да влязат и да зърнат силиконовата бомба.

От късата рокля става ясно не само за интимните области, но и че изпълнителката е направила и сериозен тен през летния сезон.

Top