Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕДВА НЕ УБИХА БОДИГАРДА НА ГАЛЕНА

ЕДВА НЕ УБИХА БОДИГАРДА НА ГАЛЕНА

галена galena

Бодигардът и шофьор на певицата Галена е пострадал при зверско меле в нощен бар във Велико Търново. Георги К. е в болница, след като е бил опериран по спешност минути след инцидента.

Кървавият екшън в нощта срещу 13 август в известен пиано бар в старата столица, пише „Уикенд“. В злополучната вечер се разразил мощен скандал между две компании. Солидно почерпен мъж влязъл в пререкание с друг клиент на заведението. Извършителят изпаднал в ярост, грабнал чаша, строшил я в масата, а тази част, която останала в ръката му, я хвърлил и с нея ударил по главата опонента си.

Ударът се оказал толкова силен, че Е.Г. се свлякъл на земята в безсъзнание. Тогава гардът на фолк дивата се притекъл на помощ на ранения, но агресивния мъж го намушкал в бедрото с остър предмет.

От персонала на заведението веднага извикали инейка и Георги своевремнно е откаран в областната болница. Наложило се да бъде опериран по спешност.

ГАЛЕНА И ПРЕСЛАВА СТАВАТ ВСЕ ПО-БЛИЗКИ

„Пациентът беше с дълбока порезна рана на бедрото и дълга около 26-7 сантиметра. Нараняването е близо до магистрални кръвоносни съдове на бедрото и като по чудо не са засегнати. Разрезът е от остър предмет, но не мога да кажа от какво е, дали от нож, стъкло или нещо друго. Пациентът беше прегледан и от съдебен лекар, който ще изготви експертиза за освидетелстване“, сподели пред регионални медии хирургът д-р Николен Стойнов.

Според запознати със случая, Георги К. се е отървал с 36 шева на крака и със сериозна кръвозагуба. Благодарение на бързите действия на медиците, животът му е вън от опасност.

Той работил като охранител на Галена от около година. Здравият мъж придружава певицата на участията й в цялата страна. Звездата на фолка била изключително притеснена за състоянието му и всекидневно звъняла, за да провери как е.

Top