Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ФЕРХУНДЕ СЕ ОМЪЖВА НА СТАРИ ГОДИНИ

ФЕРХУНДЕ СЕ ОМЪЖВА НА СТАРИ ГОДИНИ

ферхунде дениз чакър ferhunde deniz chakur

Дениз Чакър няма да си умре стара мома. 41-годишната актриса, която доскоро твърдеше, че бракът е безсмислен, ще мине под венчило на 10 септември. Екранната Ферхунде от „Листопад“ ще каже „Да!“ на родения през 1975 година компютърен специалист и бизнесмен Билгехан Байкал.

Бъдещият съпруг на тв звездата е следвал в Германия и Англия, притежава докторска степен по икономика на Европейския съюз, членува във фондация за изследване на социалната и политическата система в Турция. Той е и в ръководството на футболния клуб „Галатасарай“.

Родена навръх Нова година през 1981-а в Анкара, Дениз започва да се занимава с манекенство в края на гимназията. После е приета да учи в театрален ВУЗ – аналог на нашия ВИТИЗ. Докато следва, участва в няколко радиореклами.

След дипломирането си Дениз се мести да живее и работи в Истанбул. Първото й телевизионно участие е през 2004-та в сериала „Ако жената поиска“, а година по-късно се снима в сагата „Любов между двама“ – романтична комедия, в която млади турци се борят за чувствата си въпреки препятствията и предразсъдъците на близките им.

АЛИ РЪЗА ОТ „ЛИСТОПАД“ СЕ ЗАВРЪЩА НА ЕКРАН

Малко преди да започне работа в „Листопад“, Дениз участва и в още един сериал, където влиза в кожата на барманката Фунда.

Макар никога да не е минавала под венчило, екранната Ферхунде има солиден опит на интимния фронт. В миналото тя бе сгодена за Октай Кайнарджа, а преди това въртеше любов с Ибрахим Челиккол от сагата „Милост“, пише „Ушкенд“. За своя кума на предстоящата сватба Дениз е избрала колежката си Зухал Олджай, която българските зрители познават като Гюнюл – майката на Толга и Коркут в „Една любовна история“ и Дилек в „Ифет“.

Top