Вие сте тук
Начало > Издънки > ЦИРК! МЛАД АКТЬОР ПРЕСЛЕДВА ЖЕНА ИЗ ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ЗАРАДИ ЦВЕТЕ

ЦИРК! МЛАД АКТЬОР ПРЕСЛЕДВА ЖЕНА ИЗ ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ЗАРАДИ ЦВЕТЕ

Младият актьор Мино Караджов, познат като Мишо от уеб сериала „Не така, брат!“, изгуби вчерашния си ден в преследвана на жена на средна възраст. Официалният повод е, че жената е откъснала цвете от парка, видя Secret.bg.

„12:10 Минавам си аз до паметника на съветската армия намиращ се до Орлов мост. Забелязвам жена да изкоренява цветята в градинката. Отивам при нея и започвам “Извинете, извинете” , преминавам към английски “Excuse me, excuse me, madam”. Отговор- Няма. Изваждам си телефона и започвам да снимам, става ми ясно какво се случва.  Обаждам се на тел. 112, защото доколкото знам това се води, като имуществена вреда над общинска собственост. Свързаха ме с 1 РПУ. От там ми казаха, че изпращат патрул и ще ми се обадят. Когато жената вече видя, че няма къде да ходи и отказваше да признае, че това е грешно или поне да каже едно: Съжалявам, се качи в едно такси с доста лют и явно подобен по манталитет таксиметров шофьор и потегли“, споделя Мино.

Той публикува няколко кратки видеа, на които се вижда как преследва жената и дори и търси сметка. На кадрите се вижда, че дамата е изключително притеснена, а той дори е бягал след таксито, когато тя се е качила.

Голяма част от потребителите скочиха срещу младия актьор. По думите им, Мино е прекалил изключително много, сякаш жената не е откъснала цвете, а убила човек.

Top
>