Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СЛАВИН ПОДЛИВА ВОДА НА КОЦЕТО В „КАПКИТЕ“

СЛАВИН ПОДЛИВА ВОДА НА КОЦЕТО В „КАПКИТЕ“

До финала на „Като две капки вода“ остава поне още месец, но отсега се говори, че журито гласяло фолк звездата Константин за победа. Оказва се обаче, че младият Славин Славчев има всички шансове да му подлее вода и именно той да стане шампион в шестия сезон на шоуто за имитатори, дочу Secret.bg.

Ключът към победата на рокаджията от „Х Фактор“ е в зрителската любов. Колкото повече време минава, толкова повече Славин се превръща във фаворит на публиката, а Коцето изпада в немилост.

За момента рокаджията е втори във временното класиране, което обаче е важно само за определянето на четиримата финалисти. След това думата има единствено публиката. Нейният вот определя победителя, а мнението на журито няма никакво значение.

СЛАВИН ОТ „КАПКИТЕ“ ЖИВЕЕ С МЪЖ

Въпрос на умело разиграване на картите е Славин да измъкне в последния момент победата от своя колега от лекия жанр, пише „Уикенд“. Зрителите недоволстват от очевидното лансиране на Коцето напред в класациите. Не е тайна, че фолкаджията е близък приятел с Фънки, който е в журито.

Това хвърля сянка на съмнение в честността на оценките му. „Горкото Фънки, милото, с този влюбен поглед ще му предложи брак“, коментира възмутена фенка на шоуто.

КОЦЕТО ПЕЧЕЛИ „КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА“

Top
>