Вие сте тук
Начало > Любопитно > МЛАДА ЖЕНА ДАРЯВА ЯЙЦЕКЛЕТКИ, ЗА ДА МОЖЕ БАЩА Й И БИВШЕТО Й ГАДЖЕ ДА СИ РОДЯТ ДЕТЕ

МЛАДА ЖЕНА ДАРЯВА ЯЙЦЕКЛЕТКИ, ЗА ДА МОЖЕ БАЩА Й И БИВШЕТО Й ГАДЖЕ ДА СИ РОДЯТ ДЕТЕ

жена яйцеклетки

Млада жена е поискала да дари яйцеклетки на баща си и бившия си приятел, за да могат двамата да се сдобият със собствено дете, пише LadBible,цитира Gospodari.com.

55-годишният британец от Манчестър Бари Дрюит Барлоу се надява да се сдобие със свое дете от 25-годишния си годеник Скот Хътчинсън, с когото има връзка, след раздялата на младия мъж с 21-годишната дъщеря на Бари.

Двойката понастощем живее във Флорида и вече има дъщеричка на име Валентина, родена от сурогатна майка. 21–годишната дъщеря на Бари Салфрън е дете от предишна връзка на британеца и в продължение на няколко месеца е била гадже на бисексуалния Скот..

“Не съм убедена, че татко е във възторг от идеята да ползва мои яйцеклетки, понеже де факто би станал биологичен дядо на детето, родено от Скот, но просто искам да им помогна”, обясни Салфрън готовността си да стане донор на близкото семейство.

“Скот е прекрасен”, споделя младата жена, “всички мои близки са във възторг от него и двамата си прекарвахме доста добре, но повече го чувствам като приятел, отколкото като мъж”, допълва Салфрън и признава, че вече е замразила свои яйцеклетки в очакване Скот и баща ѝ да кажат само една дума.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Barrie Drewitt-Barlow (@donbarrie)

Бари Дрюит-Барлоу и неговият съпруг Тони Дрюит-Барлоу предизвикаха сензация още през далечната 1999 година, когато бяха провъзгласени за първата еднополова брачна двойка в Обединеното кралство, кято отгледа близнаци, родени от сурогатна майка.

55-годишните Бари и Тони, чието състояние се оценява на 52 милиона долара, живеят в имение с 10 спални от 7,8 милиона долара, ще имат още три деца, след като близнаците им, Шафран и Аспен, бяха роден през 1999 г.
През октомври Бари и годеникът му Скот се сдобиха с момиченце, на което кръстник ще бъде именно Тони. Всички те живеят заедно в споменатото многомилионно имение като истинско голямо и може би щастливо семейство.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Barrie Drewitt-Barlow (@donbarrie)

Top
>