Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МЛАДОТО ГАДЖЕ НА ИВЕТ ГРИГОРОВА СЕ БУТА В ПОЛИТИКАТА

МЛАДОТО ГАДЖЕ НА ИВЕТ ГРИГОРОВА СЕ БУТА В ПОЛИТИКАТА

ивет-григорова

Мъжът на модната шефка Ивет Григорова – Атанас Минев, е решил да се пробва в политиката. Той е кандидат за кмет на столичния район „Лозенец”. Според запознати именно половинката му го e подкрепила и насърчила да се развива в това поприще. Те са заедно от 5 години. Въпреки че мнозина не вярваха в успеха на връзката им, в момента тя процъфтява.

Ето какво обяви Атанас в социалната мрежа: „Визам в надпреварата за кмет на район „Лозенец” като независим кандидат, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от партии и местни коалиции. Решението ми не беше лесно, но е добре обмислено. Тези, които ме познават, знаят къде съм израснал, къде продължавам да живея и какви битки сме водили за района. Трудностите никога не са ме плашили. Наясно съм пред какво сме изправени и че няма да бъде лесно. С уважение и благодарност за подкрепата!”

ИВЕТ ГРИГОРОВА СЕ СДОБРИ С ДЪЩЕРЯ СИ ЛУИЗА

Преди няколко години Ивет Григорова се раздели с втория си съпруг – интериорния дизайнер Евгени, и заживя под един покрив с Минев. Отношенията им започнаха като извънбрачна авантюра, но впоследствие станаха сериозни. Блондинката не крие, че все още е много хлътнала по актуалния си мъж. До ден днешен ѝ се струва нелогично, че такава любов я е споходила в по-късна възраст. Тя вече е прехвърлила 50-те, радва се и на внук от голямата си дъщеря Луиза Григорова, но не се чувства като застаряваща баба, а продължава да се наслаждава на живота .

Ивет е разказвала, че с Атанас са се запознали в столично заведение и той е направил първата крачка. „Видях я в един ресторант. Знаех коя е, разбира се. Направи ми много хубаво впечатление, много усмихната, много красива. Изпратих й покана за приятелство във фейсбук и след това й написах съобщение“, коментирал е кандидатът за кмет.

Модната шефка също се е изказвала ласкаво за него: „Той има много качества и нещата станаха постепенно. За любовта няма определение, а за самото влюбване смятам, че няма реално обяснение. Тук няма въпроси от типа на „как” и „защо”, това просто се случва. Наско ме спечели с много качества, той е моята половинка, продължение на всичко това, което съм търсила. Ние имаме много общи интереси, мислим по един и същи начин, гоним едни и същи цели. Чувстваме се щастливи заедно”.

ИВЕТ ГРИГОРОВА НЕ МОЖА ДА РОДИ ОТ МЛАДИЯ СИ МЪЖ

Първоначално Григорова не обръщала чак такова внимание на Атанас и отговаряла лаконично на съобщенията му. Той обаче се оказал напорист и с течение на времето се сближили. Установили, че имат много общи черти в характерите, а и взаимно се допълвали.

Минев никога не е бил женен, нито има деца. В началото на връзката им Ивет изявила желание да го дари с наследник „Ако е писано, ще се случи!”, коментирала е блондинката в свои интервюта. За съжаление, мечтата ѝ за още едно дете така и не се осъществи.

Откакто се разведе, модната шефка е в доста обтегнати отношения с бившия си съпруг Евгени, от когото има 20-годишна дъщеря на име Кристина. Интериорният дизайнер не желаел да вижда Григорова и отказвал да общува с нея. Той я ненавиждал заради изневярата ѝ с Атанас и дори след толкова време още не намирал сили да й прости.

Top