Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МОНИКА ВАЛЕРИЕВА СПАСИЛА ЖИВОТА НА СВЕТЛАНА ГУЩЕРОВА

МОНИКА ВАЛЕРИЕВА СПАСИЛА ЖИВОТА НА СВЕТЛАНА ГУЩЕРОВА

моника-светлана

Моника Валериева спасила живота на приятелката си Светлана Гущерова. Жената на милионерския наследник получила алергична реакция наскоро.

„Бях решила отново да се изрусявам… Добре че беше Моника Валериева. Бях във фризьорския салон, започнаха да ми обезцветяват косата и изведнъж усетих, че ми горят лицето, ушите, вратът… Моника беше седнала при маникюристката и когато ме погледна, каза, че съм се изринала, че правя алергична реакция. Втресе ме, взех да се подувам…“, разказва бившата Гонзовица.

Тогава Моника й даде хапче „Алергозан“ и казала на фризьорката да махнат обезцветителя. „Не ми се мисли какво щеше да стане ако не беше Моника. Обадих се веднага на Христиан, извикаха и БЪрза помощ. Толкова зле бях, че не бяха сигурни дали ще оцелея“, споделя Светлана.

Плеймейтката не крие, че съжалява за силикона, който е наблъскала в бюста си. „Все още не мога да им свикна. Много ми тежат, имам болки в кръста и гърба… Ако знаех, че ще е така, не бих се решила на това. Всеки мъж харесва жени с големи гърди. Любовчето също. Затова, от друга страна, не съжалявм“, признава бившата моделка пред Уикенд.

Светлана вече не се обиждала, че някои нейни колежки са я „пенсионирали“. „Аз съм семейна жена и майка и не смятам, че в качеството си на такава трябва да се снимам еротично, за да бъда интересна“.

Top
>