Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЗАЕДНО ЛИ СА ВСЕ ОЩЕ ВЕНЕЛИН ПЕТКОВ И НИКОЛЕТА МАДАНСКА?

ЗАЕДНО ЛИ СА ВСЕ ОЩЕ ВЕНЕЛИН ПЕТКОВ И НИКОЛЕТА МАДАНСКА?

венелин петков николета маданска

Нещо странно става във връзката на Венелин Петков с майката на двете му деца – Николета Маданска. От седмици спортната журналистка непрекъснато прави включвания в социалните мрежи не от семейния дом в Бистрица, а от Лозен. Бивши колеги на телевизионерите, които са свидетели на зараждането на любовта им в бТВ, вече се питат дали Венелин и Николета все още са заедно.

Венелин Петков е от хората, които не са много активни в социалните мрежи. Той пуска снимки в инстаграм от дъжд на вятър, а във фейсбук обикновено коментира актуални политически събития, избягвайки темите, свързани с личния си живот. За сметка на това обаче майката на синовете му – Николета Маданска, описва в подробности ежедневието си с двете невръстни момчета – бебето Михаил, което още няма годинка, и батко му Йоан, който скоро трябва да стане на две.

НИКОЛЕТА МАДАНСКА СТАНА МАЙКА ЗА ВТОРИ ПЪТ

Спортната журналистка редовно отбелязва точно къде се намира с децата си и в последно време прави впечатление, че мястото не е Бистрица както преди. Излязлата в майничнство водеща от бТВ най-често прави включвания от Лозен и никога от дома на Венелин. Това буди сериозни съмнения, че двойката не живее заедно.

Подозренията за раздяла се подхранват и от факта, че Николета е спряла да следва в инстаграм своята официална половинка. Наистина, Венелин продължава да я следва, но предвид неговата слаба активност в социалните мрежи това едва ли може да се смята за показател, пише Уикенд. Маданска е изтрила от профила си в мрежата единствените семейни снимки с Петков, които досега е публикувала.

Известно е, че заради подбуди, които повечето хора трудно могат да си представят, двойката избягва да показва общи фотоси в публичното пространство. Николета и Венелин винаги са се държали пред хората така, като че ли не са семейство. Малко след като се роди първият им синобаче, щастливата майка публикува в инстаграм две снимки с бебето и неговия татко.nikoleta madanska николета маданска

Това стана на Коледа 2020 година. Тогава за първи път и бившият директор на новините в бТВ публикува семейните снимки в своя профил в мрежата. В същото време водещата никога не е проявявала такава дискретност спрямо другите си близки, включително родителите си Това навежда на мисълта, че е обвила връзката си в мистерия не по собствено желание, а заради Петков.

ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ЛИ НИКОЛЕТА МАДАНСКА В BTV?

Всички промени в поведението на Маданска в социалните мрежи карат много хора да подозират, че с Венелин сас е разделели. Към момента липсва официална информация за това от страна на двойката, но знаците, които биха могли да издават такава раздяла, са твърде много, за да бъдат пренебрегнати.

Top
>