Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МОНИКА ВАЛЕРИЕВА РАЗКРИ ДАЛИ Е БРЕМЕННА

МОНИКА ВАЛЕРИЕВА РАЗКРИ ДАЛИ Е БРЕМЕННА

моника валериева monika valerieva

„Противно на написаното в медиите, че съм бременна – не съм!“ С тези думи взриви мрежите горещата блондинка Моника Валериева, която медиите набедиха за бременна.

През декември Мони качи снимка, поради която тръгнаха всички слухове за предстоящото й майчинство. Всички твърдяха, че на фотоса ясно се вижда заоблено коремче като на жена в поне 5-ия месец, а дупничанката, внимателно положила ръка върху него, само потвърди подозренията с майчинската поза, която бе заела, пише „България днес“.

От спекулации се взриви и въпросът кой по-точно е таткото на подозираната рожба, тъй като всички още преживяваха раздялата на тунингованата красавица с певеца Меди. Когато Моника призна на последователите си, че е давала втори шанс след раздяла, феновете изригнаха от радост. Топдвойката, която в началото на връзката си пращеше от радост и постоянно се показваше заедно, може би се беше събрала и това ощастливи всичките им заклети почитатели.

Оказва се, че случаят на Мони не е точно такъв и в момента приоритети на мацето са малко по-различни.

МЕДИ И МОНИКА ВАЛЕРИЕВА СЕ РАЗДЕЛИХА СЪС СКАНДАЛ

„Не е нужно да съм бременна, за да не съм активна в мрежите. Мисля, че малко ми мина интересът към инстаграм. Споделям нещо по инерция, нямам някаква амбиция за постове и сторита, на вълна истинските неща в живота съм“, сподели Моника с последователите си в нета.

Валериева също уточни, че най-големият смисъл на живота й е някой ден да има стабилно семейство и да стане майка, но този ден, изглежда, не е никъде в близкото бъдеще.

Въпреки че Вал почти успя да обере блясъка от обявената бременност на другата най-обсъждана плеймейтка Николета Лозанова и да насочи прожектора право към себе си, не го направи. Както всички добре знаят, двете силиконки не са в особено цветущи отношения и просто няма как двете да забременеят едновременно!

Top
>