Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > МОРСКИТЕ ОСКАРИ НОМИНИРАТ НАЙ-ЗЕЛЕНИТЕ ХОТЕЛИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО

МОРСКИТЕ ОСКАРИ НОМИНИРАТ НАЙ-ЗЕЛЕНИТЕ ХОТЕЛИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО

Един от най-зелените хотелски комплекси по родното Черноморие – „Сънрайз“ в Приморско, получи заслужена номинация от Морските Оскари. Церемонията MARINE LIFESTYLE AWARDS 2016 ще се състои на 14 август в луксозния ресторант ГЛОРИЯ МАР в Созопол, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.

Комплексът е разположен на 4 500 квадратни метра, а цели 3 500 кв. м. от тях са озеленени пространства и парк. Намира се в началото на главната улица в Приморско, на около 350 метра от южния плаж, в непосредствена близост до всички комуникационни центрове в града.

В парка на хотелския комплекс са разположени разнообразни зони за отдих, развлекателни съоръжения, зони за активен спорт и детски кът. Целият комплекс е обграден със зелена естествена ограда с условия за спорт и забавления – зелен фитнес на открито, зелено футболно игрище, зелено волейболно игрище, детска площадка, обособен зелен детски кът с аниматор, редица зелени места за отдих под сякнката на вековни дъбове.

Част от стаите на комплекса са със собствени зелени градинки и естествена ограда, а вековни дъбове „хвърлят” приятна сянка върху многобройните водни съоръжения на комплекса.

Освен с парк, Сънрайз разполага с множество градинки и зелени площи, които са дизайнерски аранжирани с екзотични растения и палми. В комплекса е изградена стена с водопад и езеро, които са богато аранжирани с естествени цветя и красиви скални растения.

Комплексът се състои от две сгради, голям плувен басейн, детски плувен басейн, ресторант, SPA център, фитнес, защитен детски кът. Разполага с общо 80 помещения – апартаменти, студия и стаи, спрямо различните нужди на своите клиенти, съответно.

Всички помещения са модерно и стилно обзаведени по индивидуален дизайнерски проект.
Сред номинираните за Морските Оскари е и най-големият в България атракционен парк „Хепи Ленд“, изграден на 23 км от Варна и в непосредствена близост до туристически комплекс Камчия и Шкорпиловци върху 8 000 кв.м.
Варненският РЕТРО МУЗЕЙ, който няма аналог в световен мащаб, също получи заслужена номинация от Морските Оскари.
Разположен в сърцето на Гранд Мол Варна, на площ от четири декара. Освен ретро коли, атракция за гостите на музея са и восъчните фигури на соцлидери и любими актьори, певци и музиканти. Наред с Ленин, Тодор Живков, Фидел Кастро, Маркс и Енгелс, гостите могат да се снимат с любимци като Висоцки, Георги Парцалев, Емил Димитров, а най-новите фигури в музея са на холивудските звезди Робърт де Ниро и Ал Пачино.
Призьорите ще отпразнуват наградите с тържествен коктейл, класическа музика и ще обменят опит по време на тази неформална среща. Награди ще бъдат връчени в категории хотелиерство, туризъм, яхтинг, инвестиции, иновации, здраве и красота, строителство, мениджър на годината, събитие на годината, дизайнер и моден бутик.
Партньори на събитието са Националната Уелнес и СПА Асоциация, Българо-сръбската търговска камара, Софийската търговска камара, Бизнес Клуб Лондон и други.

Top
>