Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МИСТЪР СОФИЯ МАЧКА ЗАРАДИ ТУНИНГОВАНА ХИАЛУРОНКА

МИСТЪР СОФИЯ МАЧКА ЗАРАДИ ТУНИНГОВАНА ХИАЛУРОНКА

атанас янков николета atanas yankov nikoleta

Един от подгласниците от последното издание на Мистър София Атанас Янков е хванал ново гадже. Това се оказа 20-годишната Николета, покрита в татуси силиконка, която в социалните мрежи сама се похвали че има порно видео с плейбоя Адиран Зурков преди време.

Nikoleta-Nikol, както се пише в инстаграм, се интересувала почти изцяло от тунингования си вид и от това да купонясва по ВИП сепаретата на нощните клубове до рано сутрин.

От скоро Николета мачкала чаршафите на Янков, а двамата се забъркали в истински екшън на рожден ден в Пловдив. Там наблъсканата с хиалурон мадама започнала спор с друг от гостите – 32 годишния Йоан, известен като Мадридиста, който имал стотици материали като спортен журналист.

Участвалият в „София – ден и нощ“ мъж бил отвратен от поведението на жени като Николета и в яростта си й го казал в очите. Връхната точка на разправията била, когато Йоан полял силиконката с чаша алкохол, като това се случило точно в момента, в който Атанас Янков се върнал на масата.

йоан yoan

Мачото, за когото не е тайна, че е доста агресивен, нападнал с удари журналиста на мига, като останалите просто не могли да го спрат. Накрая Янков накарал Йоан да целува обувките на Николета за изивиение публично пред всички. Силиконката била бясна и дори накарала Йоан да ги оближе.

Новата светска двойка дори накарала мъжа да остане на рождения ден след скандала. По-късно Николета дори се пошегувала брутално с вече доста поизплашения
журналист, като го викнала и му праснала един ботуш в лицето, докато
се натиска с Янков в леглото.

Top
>