Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ПАВЕЛ ИВАНОВ ОТ „ТАТКОВЦИ“ СТАВА БАЩА

ПАВЕЛ ИВАНОВ ОТ „ТАТКОВЦИ“ СТАВА БАЩА

павел иванов pavel ivanov

Актьорът Павел Иванов, изиграл ветеринаря Тодор в сериала на бТВ „Татковци“, ще става баща не само на малкия екран, но и в живота. Неговата годеница – балерината от Музикалния театър Марина Стоилова, е бременна и съвсем скоро излиза в майчинство.

Бебето, което е напът, ще бъде първо за Павел Иванов и Марина Стоилова. Двойката е заедно от години, а се сгоди в началото на януари. Актьорът предложи брак на балерината в Рим, пред фонтана Ди Треви. Все още не се е чуло да са вдигали сватба, но това не пречи съвсем скоро да станат родители.

Очаква се сватбата да бъде след раждането на бебето, тъй като булката най-вероятно би искала да каже „Да!“ в рокля, с която да подчертае идеалната си фигура, вместо в облекло за бременни.

Не е изключен и вариантът бъдещите родители първо да подпишат със кромна церемония, а след време да вдигнат пищно парти, както напоследък е модерно сред звездите.

ПАВЕЛ ИВАНОВ ОТ „ТАТКОВЦИ“ СЕ СГОДИ

Успоредно с подготовката за отглеждането на бебето актьорът работи и по филм за футболната легенда ГЕорги Аспарухов – Гунди. Той е бил да изиграе ролята на големия спортист, заради която е свалил цели 13 килограма в рамките само на 20 дни. За добарата му форма през цялото време се е грижила неговата годеница, която не му позволявала и ден без тренировка.

Резултатите личат от снимките на актьора, на чието телосложение би могъл да завиди всеки уважаващ себе си фитнес маниак, пише Уикенд. В същото време Павел цяло лято обикаля България за представления на спектакъла „Петък вечер“, който създаде заедно с останалите „татковци“ от сериала.

С Филип Буков, Стоян Дойчев и Христо Пъдев направиха представлението след старта на тв продукцията, използвайки инерцията от интереса, който публиката проявява към героите им в сериала. Това се оказа печеливш  ход, защото билетите за представленията се продават като топъл хляб.

ХРИСТО ПЪДЕВ ОТ „ТАТКОВЦИ“ ВДИГА СВАТБА

На старта на работата по „Татковци“ и четиримата актьори все още нямаха деца. В момента обаче Стоян и Христо вече дундуркат наследници, а скоро към тях ще се присъедини и Павел. Синът на Пъдев се е родил в деня, в който актьорът е бил на първия кръг от кастингите за ролята на пицаря Слави.

Дойчев има близнаци – момче и момиче, които дойдоха на бял свят в края на миналата година. Бебето на Иванов най-вероятно ще се роди преди предстоящата Нова година, така че Филип Буков остава последният ерген без деца в четворката.

Top
>