Вие сте тук
Начало > Шоу > МЪЖ ЛИ Е ИВАЙЛО ОТ „СЪРВАЙВЪР“?

МЪЖ ЛИ Е ИВАЙЛО ОТ „СЪРВАЙВЪР“?

ивайло Крушарски ivailo krusharski

Мъж ли е футболистът Ивайло Крушарски? Откакто започна новият сезон на „Сървайвър“, тази тема е всяка вечер в ефира на бТВ, забеляза Secret.bg.

Каквото и да направи вратарят, името му е споменавано и от мъже, и от жени. В първите часове от старта на шоуто той се провъзгласи за лидер на интригите, възползвайки се от чара си, за да управлява жените. Това не се хареса от някои мъже и те побързаха да го обвинят, че няма нищо мъжко в него.

ХОТЕЛИЕРЪТ ПЕЙО ГЕОРГИЕВ ПАДНА ОТ ВРАГИНЯТА СИ И НАПУСНА „СЪРВАЙВЪР“

Това, че Ивайло не бил мъж продължи да се говори и във втория епизод на предаването, докато в третия ситуацията ескалира и дамите също се обърнаха с крясъци към него, че не е никакъв мъж.

Крушарски дори влезе в реален спор с една от съотборничките си – Джулиана, обвинявайки се взаимно, че са… „путки“. Тя дори хвърли пясък в лицето му, а той скочи срещу нея, обвинявайки я, че агресира, защото е следващата, която ще си отиде.

ДЖУЛИАНА ОТ „СЪРВАЙВЪР“ ЛЪЖЕ, ЧЕ Е МИС БЪЛГАРИЯ

В този момент футболистът ритна пясък и той влезе в приготвяващата се храна, което вбеси всички в племето и те вкупом започнаха да го питат дали е мъж.

Top
>