Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > И МЪЖЪТ ДО ТАНЯ БОЕВА СЕ ОКАЗА ТОРМОЗЕН

И МЪЖЪТ ДО ТАНЯ БОЕВА СЕ ОКАЗА ТОРМОЗЕН

таня боева tanya boeva

Таня Боева отново говори за психическия и физически тормоз, на който е била подложена в последните пет години, но пак категорично отказа да назове имената на поръчителите. Това обаче направи другият потърпевш от този тормоз – очевидно мъжът до певицата, който обаче не показа лицето си, нито каза името си в рубриката на Мон Дьо по Нова.

4 ГОДИНИ ПО-КЪСНО: ТАНЯ БОЕВА ПРОГОВОРИ ЗА КОШМАРА, КОЙТО Е ПРЕЖИВЯЛА

Той прочете части от разследване на полицията и прокуратурата, която доказва, че сверъкът на Боева е в основата на заговора. Имената на Тодор Бургунджиев – бащата на бившия мъж на изпълнителката композитора Михаил Бургунджиев, бяха заглушени, но на няколко пъти бе споменато за „бившия й свекър“.

ТАНЯ БОЕВА С НОВИ РАЗКРИТИЯ, ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ БИЛИ ВЪПРОС НА ОЦЕЛЯВАНЕ

„Ситуацията, в която бях поставена, не позволяваше нито физически, нито емоционално да работя, да творя. Това бяха едни постоянни атаки от организарана група, криминално проявени лица, част от които излежават присъди. Бизнесмени, шефове на полиция – такива хора се занимаваха с мен през последните години. Нямах възможност да се занимавам с творчество, беше въпрос на оцеляване за мен и моите близки“, повтори отново Боева в интервю за Нова телевизия, след като през есента на миналата година говори по въпроса и пред Цитиридис.

ТАНЯ БОЕВА ПРЪСНАЛА 50 БОНА ЗА РЕМОНТИ ПО ТЯЛОТО

Всичко започнало през месец септември на 2017 година. „Бях спирана по улиците и заплашвана от внушителни фигури. Заплашваха ме, че с мен ще се случи най-лошото, че няма да виждам детето си и ще отрежат главата ми. Това, което прочетох на страниците на разследването, за мен ми дава отговор защо се случи всичко това“, разказва още Таня, която е благодарна за подкрепата от близките си – сина си, мъжа до нея и майка и. От думите й става ясно, че синът й Росен е твърдо до нея, а не подкрепя баща си и дядо си, отбелязва Уикенд.

 

Top