Вие сте тук
Начало > Шоу > ДЖЕЙСЪН СТЕЙТЪМ Е СЕКСИ ШПИОНИН В КОМЕДИЯТА „ОПЕРАЦИЯТА ФОРЧЪН: ТРОЯНСКИ КОН“ НА ГАЙ РИЧИ

ДЖЕЙСЪН СТЕЙТЪМ Е СЕКСИ ШПИОНИН В КОМЕДИЯТА „ОПЕРАЦИЯТА ФОРЧЪН: ТРОЯНСКИ КОН“ НА ГАЙ РИЧИ

djeisun steitun джейсън стейтъм

Този март култовият режисьор и сценарист Гай Ричи (Гепи, Шерлок Холмс, Мъжът от U.N.C.L.E.) и екшън звездата Джейсън Стейтъм отново обединяват сили за най-шеметната си колаборация до момента – шпионската комедия „Операция Форчън: Троянски кон“.

В центъра на историята е супер шпионинът Орсън Форчън (Джейсън Стейтъм), който трябва да попречи на богатия търговец на оръжия Грег Симъндс (Хю Грант) да се сдобие със смъртоносна нова технология, която може да промени световния ред.

Въпреки че работи с едни от най-добрите агенти в света (Обри Плаза, Кари Елуис, Бъгзи Малоун), това не е достатъчно, когато трябва да се справиш с изпечен престъпник от ранга на Симъндс.

СИЛВЕСТЪР СТАЛОУН И ДЖЕЙСЪН СТЕЙТЪМ ПРАЗНУВАТ КОЛЕДА В БЪЛГАРИЯ

Подходът трябва да е нестандартен, но изпитан и за целта Форчън вербува свой „Троянски кон“ в лицето на най-голямата звезда на Холивуд Дани Франческо (Джош Хартенет), който трябва да им помогне в тяхната, излизаща от всякакви рамки, суперсекретна мисия да спасят света.

Незабравимо кинопреживяване, изпълнено със забележителен екшън, колоритни герои, остър и хаплив диалог, редица нелепи ситуации, хумор и намигване към жанра, „Операция Форчън: Троянски кон“ ще предложи на зрителите всичко това, но и много повече, така, както само неповторимият Гай Ричи умее.

Освен режисьор на „Операция Форчън: Троянски кон“, Гай Ричи (Гепи, Шерлок Холмс, Мъжът от U.N.C.L.E.) е и сценарист, заедно с Айвън Аткинсън и Марн Дейвис (Човек на гнева).

В ролите са Джейсън Стейтъм, Обри Плаза, Джош Хартнет, Кари Елуис, Бъгзи Малоун, Хю Грант и др.

Top
>