Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МЪЖЪТ НА ПЕТЯ ДИКОВА Я ХАРЕСВА ЗАКРЪГЛЕНА

МЪЖЪТ НА ПЕТЯ ДИКОВА Я ХАРЕСВА ЗАКРЪГЛЕНА

петя-дикова-любомиров

Петя Дикова има двама синове от мъжа си Илиян Любомиров, но е готова да му роди и дъщеря. Журналистката не се притеснява, че ще развали формата си. Тя никога не е била с манекенски мерки, но е доволна, че нейният възлюбен я харесва и такава. Известно е, че Илиян си пада по пищните дами и не харесва жени, които са под 70кг.

Ето какво коментира Петя по повод рождения ден на Илиян на 25 февруари: „От теб бих имал дори дъщеря“ ми написа малко след като станахме двойка. После разбрах колко силно си мечтае за син. Посвети ми стихотворения и разкази, аз пък му посветих две майчинства, далече от любимата си работа. Днес искам да му благодаря за поезията в ежедневната проза. Благодаря ти, че ми показа един друг свят, че ме научи да не започвам изреченията с „аз“, че всеки ден ми помагаш да отложа порастването. Благодаря ти, че обичаш любовта без преструвка, целувката без повод, мусаката без заливка, лицето без грим,  а корема без плочки. Благодаря ти за нашите прекрасни момчета“.

ПЕТЯ ДИКОВА ШОКИРА СЪС СТРАННА КОЛЕКЦИЯ, ПРИТЕЖАВА НАЙ-ГОЛЯМАТА У НАС

Дикова и благоверният й редовно си пишат такива романтични послания в социалната мрежа. Те нямат брак, но не изключват възможността някой ден да минат под венчило.

Синовете им – Александър и Илиян-младши, имат съвсем малка разлика във възрастта. Петя казва, че в определени моменти момчетата я изтощават, но няма по-голямо щастие за нея от децата, пише „Уикенд“.

Top
>