Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АНЕЛИЯ СПРЯ УЧАСТИЯ ОТ СТРАХ

АНЕЛИЯ СПРЯ УЧАСТИЯ ОТ СТРАХ

анелия anelia

Анелия разко е намалила броя на изявите, които приема. Проверка на „Уикенд% показва, че брюнетката има само по 4-5 участия на месец, а преди за същия период имаше по 10-12 ангажимента. Причината не е, че клубовете нямат интерес, а изпълнителката се съобразявала с годеника си Любомир Захариев.

Милионерът не забранявал на половинката му да пее, както правят мъжете на Мара Отварачката, която след всеки възлюбен спира да извива плейбейк, а Анелия искала да е всяка минута до Любо. Тя не желаела да оставя Захариев вечер сам, защото се опасявала да не му писне да е без жена и да я замени.

ЛЮБОВТА ИЗПРАТИ АНЕЛИЯ НА СКИ ПИСТАТА

„Нормално е да иска да е с него, а не да кръстосва страната и клубовете. Заради това е намалила участията си. Като забременее, сигурно ще спре да пее за поне година. Самата Анелия преди време призна, че мъжът трябва да се грижи за прехраната в дома, а жената за уюта“, коментират близки до звездата.

Приятелки на фолк дивата издават, че Анелия ревнувала бясно Захаринов, който пък въобще не бил обсебващ мъж. Наскоро бившата на Коко Динев разиграла сцена на ревност в столичен мол.

Top
>