Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > НА ВИКТОР ВЕЧЕ НЕ МУ ПУКА, ДЕМОНСТРИРА НАВСЯКЪДЕ ЛЮБОВТА СИ

НА ВИКТОР ВЕЧЕ НЕ МУ ПУКА, ДЕМОНСТРИРА НАВСЯКЪДЕ ЛЮБОВТА СИ

виктор стоянов viktor stoyanov

Първият ерген Виктор Стоянов се показа официално с гаджето си Мария, която упорито криеше месеци наред. Договорът на мачото с предаването изтече и вече не е нужно да се преструва на необвързан мъж.

Малко преди старта на новия сезон на риалити шоуто по Би Ти Ви Стоянов вече има свободата да се разхожда с приятелката си – блогърката Мария Тарашманова. Тя побърза да качи снимки в личния си профил, за да сложи край на слуховете. Кадрите са правени по време на техни пътувания още преди месеци, но едва сега виждат бял свят.

Мария и ергенът се запознават малко след снимките на предаването в Турция миналото лято, издават близки до двойката. Първоначално, след като връзката им стана известна, имаше слухове, че тя датира още преди шоуто и през цялото време Виктор само се е преструвал на необвързан. Истината е, че по време на снимките той наистина е бил сам, но излъчването по телевизията продължи месеци след края на снимачния процес.

ЕРГЕНЪТ ВИКТОР СЕ УРЕДИ С РАБОТА В BTV, ЕТО КАКВО ЩЕ ВОДИ

Тъй като конфиденциалността за личния живот на Ергена по време на предаването е основна точка от договора му с продуцентите, мачото стриктно крие гаджето си през цялото време, за да не изгуби хонорара си.

Официалната приятелка на Виктор видимо се различава от всички кандидатки за сърцето му. Мария няма пластични корекции по себе си, облича се скромно и е едва на 25 години. Любопитна подробност е, че момичето определено не е запленено от хонорара на Виктор. Мария е от известно семейство с възможности, а преди време самата тя е вносител на известна алкохолна напитка, пише България днес.

ВИКТОР КОМЕНТИРА НАСЛЕДНИКА СИ В „ЕРГЕНЪТ“

В ефира на „Ергенът“ Стоянов често разказваше за предишната си голяма любов и разбитото си сърце. Няколко години той бе обвързан с фитнес модела Христиана Парова. Тя отдавна има нов мъж до себе си и никак не била доволна името й постоянно да се намесва като бившата на Виктор.

Двамата изобщо не са в добри отношения, а Стоянов трудно преживява факта, че след него Христиана излиза с далеч по-заможни мъже. Едва след като се запознава с Мария, Виктор забравя за миналото.

Top