Вие сте тук
Начало > Събития > НАД 12 ХИЛЯДИ ДУШИ С БЕНЗИН В КРЪВТА ПОСРЕЩНАХА ЗАРЕДЕНИТЕ С МНОГО МОЩ АВТОМОБИЛИ НА ПРЕМИУМ РАЛИ СОФИЯ – СВЕТИ ВЛАС

НАД 12 ХИЛЯДИ ДУШИ С БЕНЗИН В КРЪВТА ПОСРЕЩНАХА ЗАРЕДЕНИТЕ С МНОГО МОЩ АВТОМОБИЛИ НА ПРЕМИУМ РАЛИ СОФИЯ – СВЕТИ ВЛАС

премиум рали premium rali

Зрелищен спектакъл на финала на Премиум Рали София – Свети Влас Discover Bulgaria I Mountain Ride събра в неделя хиляди жители и гости на Банско. Ferrari, Lamborghini, McLaren, Bentley, Porsche, BMW, Mercedes с техните ексклузивни модели бяха част от марките коли, които можеха да видят всички фенове по маршрута на Премиум Рали София – Свети Влас този уикенд. Незабравими гледки в последния уикенд на април ще останат в спомените на над 12 000 човека, които успяха да видят и да се докоснат до атрактивното събитие на различни локации по трасето, сред които Централния площад на Банско, хотел Kashmir Wellness & SPA и Djanam Steak House във Велинград, Grand Hotel Therme в Баня и Комплекс Grande Vista в Цигов Чарк. Водещият партньор Примекс гуми и сервиз, които винаги се грижат  всички да са здраво стъпили на пътя, бяха заедно с участващите автомобили и гости на събитието по цялото трасе на маршрута  Discover Bulgaria I Mountain Ride.

НАД 35 СПОРТНИ АВТОМОБИЛА ПО ПЛАНИНСКО ТРАСЕ С ПРЕМИУМ РАЛИ СОФИЯ – СВЕТИ ВЛАС

Финалът в Банско зарадва хилядната тълпа фенове на мощните автомобили на препълнения площад в центъра. Всички заедно с незабравимите изпълнения на група „Бански старчета“ се хванаха на хоро под многозвучието на българската песен и музика. 

Събитието се проведе в партньорство с Община Банско и в подкрепа на  Българския регистър за стволови клетки и благотворителния маратон РотаРън, организиран от Ротаракт клубовете в България. 

За снимки и кадри от събитието следете Фейсбук и Инстаграм страниците на Премиум Рали София – Свети Влас. 

Top
>