Вие сте тук
Начало > Събития > НАД 35 СПОРТНИ АВТОМОБИЛА ПО ПЛАНИНСКО ТРАСЕ С ПРЕМИУМ РАЛИ СОФИЯ – СВЕТИ ВЛАС

НАД 35 СПОРТНИ АВТОМОБИЛА ПО ПЛАНИНСКО ТРАСЕ С ПРЕМИУМ РАЛИ СОФИЯ – СВЕТИ ВЛАС

premium rali премиум рали

Запазете си датите 28 – 30 април 2023 г., за да се заредите с бензин в кръвта с тридневното събитие на Премиум Рали София – Свети Влас Discover Bulgaria I Mountain Ride. В планинско приключение с много спиращи дъха гледки ще се впуснат отборите на над 35 спортни автомобила, сред които Ferrari Pista, Lamborghini, McLaren, Bentley Continental GT Speed, Porsche 911 GT3, Porsche 911 Turbo S и много други. Водещ партньор са Примекс, които ще се погрижат всички да са здраво стъпили в завоите по живописния път покрай Острата скала и проход Юндола. 

На 28 април вечерта след 21:00 часа участващите автомобили ще променят облика пред Djanam Steak House във Велинград. Който не успее да ги види там, може да се наслади на гледката пред хотел Kashmir Wellness & SPA на 29 април на обяд, преди да запалят гуми към Grand Hotel Therme в Баня.

АВТОМОБИЛЕН СПЕКТАКЪЛ В ЦЕНТЪРА НА БАНСКО В КРАЯ НА АПРИЛ

Големият финал очаква всички любители на зрелищни автомобили на централния площад в Банско на 30 април 2023 г. в 12:30 часа. Освен атрактивни и мощни коли програмата ще включва участие на емблематичната група „Бански старчета“, чиито изпълнения ще повишат градусите на празничния неделен ден. Събитието се провежда с подкрепата на Община Банско. А всички заедно с участниците в благотворителния маратон РотаРън, организиран от Ротаракт клубовете в България, обединяват усилия в подкрепа на Българския регистър за стволови клетки. 

Кадри на живо и за повече информация следете Фейсбук и Инстаграм страниците на Премиум Рали София – Свети Влас. 

Top
>