Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > VIBER ГИ ИЗДАДЕ: ДЖИЗЪСА, ТАТЯНА И ЕДИС ПАЛА НАПУСНАХА „СЪРВАЙВЪР“

VIBER ГИ ИЗДАДЕ: ДЖИЗЪСА, ТАТЯНА И ЕДИС ПАЛА НАПУСНАХА „СЪРВАЙВЪР“

джизъса татяна благой георгиев tatyana- blagoi georgiev

Благой Георгиев е напуснал „Сървайвър“! Джизъса май е елиминиран от шоуто няколко седмици преди големия финал на формата.

За това, че е аут от играта, се издаде самият бивш футболист, но без да иска. Преди два дни Джизъса отново включи мобилния си телефон, забеляза „България Днес“.

За последно устройството на Благой бе активно на 12 февруари, малко преди да попадне на самотния остров в Карибско море. И оттогава не бе включвано до онзи ден.

По правилник участниците нямат право да използват телефони или каквито й да е било удобства от външния свят, докато са в шоуто. Така че по всяка вероятност Благой вече не е част от продукцията, щом разполага с мобилно устройство и интернет. И така се сбогува с мечтата да спечели голямата награда от 150 бона.

ЕДИС ПАЛА РАЗМАЗВА ДЖИЗЪСА В „СЪРВАЙВЪР“

Secret.bg забеляза, че в същия момент телефонът на други участници от шоуто също бе включен. Става въпрос за чалга дивата Татяна и дизайнера Едис Пала, които се завърнаха във Viber.

Най-вероятно тримата са елиминирани едновременно от играта. От последния епизод на „Сървайвър“ във вторник вече по двама души напускат предаването в един епизод. Онзи ден си тръгнаха артистите Стефан Попов-Чефо и Снежана Макавеева.

Top
>