Вие сте тук
Начало > Шоу > ВИКТОР СТОЯНОВ СЕ ВРЪЩА В „ЕРГЕНЪТ“

ВИКТОР СТОЯНОВ СЕ ВРЪЩА В „ЕРГЕНЪТ“

виктор стоянов ергенът viktor stoyanov

Ерген номер едно на бТВ Виктор Стоянов се връща в риалитито, което го направи известен. В сряда той направи включване от турския курорт Бодрум, където се снима новият сезон на шоуто. Явно са му дали специална роля в него.

На снимките от Бодрум, които показа Виктор Стоянов изглежда издокаран като за пред камера. Той е в бяла риза, черен панталон и мокасини. Стилът му е издържан в типичната стилистика на „Ергенът“, а и мястото съвпада със снимките на новия сезон.

ЕРГЕНЪТ ВИКТОР ПОДКАРА ЕЛЕКТРИЧЕСКА КОЛА ЗА 100 БОНА

Сайтовете на бТВ веднага отразиха „новината“, че Виктор е в Турция, което доказва, макар и не директно, че пътуването има връзка с тв проекта.

Известно е, че в новия сезон половинка си търси пианистът Евгени Генчев. Но Виктор все още е популярен, телевизията разчита на него като на свое лице и идеята е това да продължи. Ето защо най-вероятно са решили да го включат по някакъв начин и в „Ергенът 2“.

Каква може да е ролята на бившия гребец в новите епизоди на риалитито? Той няма как да е водещ, тъй като предаването вече има такъв – Наум Шопов. Виктор не е и в екипа на шоуто, който работи зад кадър. Той най-вероятно е поканен с някаква специална задача, която ще изпълни пред камерите.

ГАДЖЕТО НА ВИКТОР БЕСНЕЕ СРЕЩУ ХОТЕЛИТЕ В БОДРУМ

Бившият гребец може символично да предаде щафетата на търсенето на любовта на своя наследник, както всяка Мис в конкурс за красота предава короната на следващата избраница. Не е изключено между пианиста и спортиста да се разиграе някаква сценка, като например Евгени да поиска съвет от Виктор как да избере най-подходящата на финала. Това най-вероятно ще бъде предварително режисиран разговор, но важното е, че фенките на Виктор ще са във възторг да видят своя любимец обратно в предаването.

В бТВ много държат на Стоянов като на своя зевзда. Те дълго време се чудеха каква работа да му измислят. Първо обявиха, че ще работи в „Преди обед“, пише Уикенд. Трябваше да има много любопитна рубрика, в която да влиза в изненадвакщи, непознати до момента роли. Досега такава рубрика не се е появила на малкия екран. След това намериха място за него в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ – рубриката „Двойка или не“. Виктор трябваше да разпознава дали двама души са влюбени, или само се правят на такива, а в действителност не се познават.

Но и при гърка бившият гребец се появява от дъжд на вятър. От тееливизята не се отказват и му предлагат нови и нови възможности. Дали накрая ще му намерят мястото, не е ясно, но сигурно още дълго ще опитват.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Viktor Stoyanov (@viktor_s_s)

Top