Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕТО С КАКВО ЩЕ СЕ ИЗДЪРЖА БИЛЯНА ГАВАЗОВА СЛЕД BTV

ЕТО С КАКВО ЩЕ СЕ ИЗДЪРЖА БИЛЯНА ГАВАЗОВА СЛЕД BTV

биляна гавазова bilyana gavazova

Биляна Гавазова се е отказала от идеята да се връща на малкия екран, поне засега. Тя е решила да върти собствен бизнес. Бившата водеща на сутрешния блок на бТВ се е обявила за комуникационен експерт и ще развива агенция за пиар.

Най-накрая станаха ясни проектите, върху които работи Биляна Гавазова, след като напусна бТВ. От пролетта, когато стана ясно, че вече е безработна, тв звездата отговаря уклончиво, когато я питат с какво се занимава. Тя ползва едно и също изречение, което на практика не разкрива нищо: „Работя по проекти“.

БИЛЯНА ГАВАЗОВА СЕ ГЛАСИ ЗА ПОЛИТИКАТА

Преди дни обаче бившата екранна половинка на Антон Хекимян в „Тази сутрин“ официално се обяви за комуникационен експерт. Говори се, че вече е готова с бизнес план на бъдеща агенция за пиар и дори имала някои кандидат-клиенти. Плановете й били да започне с малки фирми, които са насочени към работа с проблемите на обикновения човек, и да продължи да развива идеята на авторската си рубрика „Чети етикета“ в „Тази сутрин“.

Засега Гавазова не може да се похвали с особени успехи, но вече е започнала да привежда в действие своя бизнес план, пише Уикенд. Наскоро тя стартира нещо като онлайн продължение на „Чети етикета“. Обеща на феновете си в мрежата да следи как се движат цените на основни хранителни продукти.

БИЛЯНА ГАВАЗОВА ПРОГОВОРИ ЗА РАЗДЯЛАТА С BTV

Първо направи анкета кои са най-важните храни за тях, след това напазарува от класираните на първите места продукти и показа касовата си бележка. Обеща периодично да повтаря експеримента, за да стане ясно точно как се променят цените и как се отразява инфлацията на джоба на българите.

Друга тема на звездата е новогодишните празници – дали е по-добре да посрещнеш 2023-а във Велинград, на Малдивите или на Сейшелите. Тя предлага и съвети от специалисти как да се избегнат капаните на „черния петък“.

Top