Вие сте тук
Начало > Шоу > НАПРЕЖЕНИЕ ДО ПОСЛЕДНАТА СЕКУНДА ВЪВ ФИНАЛА НА „ЕСЕНТА НА ДЕМОНА“

НАПРЕЖЕНИЕ ДО ПОСЛЕДНАТА СЕКУНДА ВЪВ ФИНАЛА НА „ЕСЕНТА НА ДЕМОНА“

есента на демона esenta demona

След 11 епизода, изпълнени с множество мистериозни обрати, смразяващи улики и интензивни емоции, този четвъртък в 22:00 ч. предстои дългоочакваната развръзка в „Есента на демона“. Хитовата криминална поредица ще държи феновете под напрежение до последната секунда. Разкриването на убиеца ще бъде съпътствано от много драматични моменти и критични ситуации, а животът на голяма част от героите ще бъде поставен в опасност.

Темата за справедливостта в големия финал на „Есента на демона“ ще бъде пречупена през необичайна призма. Всеки от персонажите ще преосмисли значението на тази дума, а различното тълкувание на убиеца ще се окаже водещо при всяко от зловещите му действия и зловещи убийства.

Мия (Теодора Духовникова) и Филип (Владимир Карамазов) ще открият скривалището на престъпника, но това ще е само началото на едно от най-напрегнатите и емоционални събития в целия сезон. Двамата ще се озоват в неочаквана клопка и ще им се наложи да платят непосилна цена, за да получат отговори на въпросите си.

Междувременно Харитонов (Димо Алексиев) и Заимова (Христина Апостолова) също ще опитат да стигнат до убиеца, но първата им среща с него ще се превърне в истински екшън. Опасна престрелка ще покаже уменията на опитните полицаи, но въпреки това един от тях ще бъде ранен. Каква ще бъде развръзката за двамата разследващи?

УБИЕЦЪТ В „ЕСЕНТА НА ДЕМОНА“ СТАВА ЯСЕН ОЩЕ ДНЕС

Кой ще се окаже серийният убиец? Дали е действал сам, или е имал съучастници? Какво ще се случи с Мия и Филип? Ще бъде ли заловен извършителят или ще успее да се измъкне? Коя ще е последната му жертва? Защо е извършил зловещите убийства и какво е искал да демонстрира с тях?

Не пропускайте и специалната рубрика за „Есента на демона“ утре в „На кафе“. Деси Жаблянова ще разговаря с Теодора Духовникова на снимачната площадка на сериала във Велико Търново. Преди това в „Здравей, България“ зрителите на NOVA ще разберат какво още могат да очакват от финала от актьора Асен Блатечки и режисьора на криминалната поредица Павел Г. Веснаков.

Top
>