Вие сте тук
Начало > Край Босфора > СЕРЕНАЙ САРЪКАЯ ХЛЪТНА ПО ПЕВЕЦ

СЕРЕНАЙ САРЪКАЯ ХЛЪТНА ПО ПЕВЕЦ

серенай саръкая мерт демир serenay sarikaq

Младата и вече прочута не само в Турция актриса Серенай Саръкая призна, че се среща с известния турски певец Мерт Демир. Наскоро двойката се завърна от романтична почивка в Милано и бе заснета от фотографи на летището в Истанбул. Мерт и Серенай напуснаха поотделно залата в опит да заблудят журналистите.

Досега Серенай криеше романтичната си връзка с изпълнителя и отказваше да отговаря на въпросите на репортерите. Но преди дни тя изненадващо реши да разкрие подробности за нежните си трепети към Мерт Демир.

„Нашата ваканция в Милано беше страхотна. Връзката ни се развива добре, отношенията ни са прекрасни. Още не сме планирали лятната си почивка, тъй като двамата имаме служебни ангажименти, за които трябва да се погрижим“, обясни тя на журналистите.

СЕРЕНАЙ САРЪКАЯ ВКАРА ПЕВЕЦ В ЛЕГЛОТО СИ

Серенай Саръкая е известна с няколкото си бурни връзки с едни от най-желаните ергени Керем Бюрсин, както и с Бурак Дениз. Освен с тях тя има романси с известни женени мъже, но те приключваха бързо. Сега феновете й се надяват, че ще се задържи по-дълго с новата й изгора – Мерт Демир.

Освен че е красива, тя е и много талантлива. В края на миналата година на церемонията „Златна пеперуда“ тя и Къванч Татлъту бяха признати за „най-добра двойка от телевизионни сериали“ за участието си в „Семейство“.

Top
>