Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ДЖАН ЯМАН С ПОРЕДЕН ПРОБИВ В ИТАЛИЯ

ДЖАН ЯМАН С ПОРЕДЕН ПРОБИВ В ИТАЛИЯ

джан яман djan yaman

Въпреки факта, че проектите, в които Джан Яман участва в Турция, бяха много популярни и той успешно се рекламира в тези роли, трябва да се признае, че в Италия за актьора започна съвсем ново кариерно приключение.

Актьорът, роден в Истанбул през 1989 година и е възползващ се от езиковото предимство на обучението си в италианска гимназия, сега направи нов пробив в Италия.

Той винаги е участвал в добри проекти през цялата си кариера, която започва през 2014г. с ролята на Бедир в телевизионния сериал „Сърдечни работи“. Проектите „Любов на инат“, „Кой от нас не е обичал?“, „Пълнолуние“ и „Ранобудна птичка“ помогнаха на актьора да направи още една крачка напред в кариерата си.

Разбира се, заслужава да се отбележи, че превъплъщението на Джан в телевизионния сериал „Свободен дух“, излъчен по целия свят, оказа влияние върху широка аудитория. Джан Яман беше видян за последно по турската телевизия през 2020 година в сериала „Господин грешен“ и сега е в съвсем различна атмосфера.

Актьорът, който се превърна във важна фигура в Италия през последните 3 години, сега бързо се движи към това да стане част от италианската филмова индустрия.

ДЖАН ЯМАН ПАК СЕ ПУСНА ПО ГАЩИ

Може да се окаже също, че с детективската поредица „Пурпурно като морето“ актьорът има друга роля в кариерата си в Италия, отдалечавайки се от простотата на израза в турските сериали. Друг успех беше, че проектът постигна много добри рейтинги и повлия на широка публика, пише „Галерия“.

Зрителите станаха свидетели на това как италианската актриса Франческа Килеми и Джан Яман си паснаха много добре в сериала „Лилаво като морето“. В момента актьорът се снима в главната роля в италианския проект „Сандокан“.

Top
>