Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МАЙКАТА НА СУЗАНИТА ИЗТОЧИЛА 70 БОНА ОТ БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ

МАЙКАТА НА СУЗАНИТА ИЗТОЧИЛА 70 БОНА ОТ БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ

сузанита-шенай

Сериозни обвинения към майката на Сузанита – Шенай, се тиражират в социалната мрежа ТикТок. Според потребители тя редовно злоупотребява с приходите, които получава чрез благотворителна дейност. Източници твърдят, че тя е източила сериозната сума от 70 000 лева.

От известно време насам бившата жена на Орхан Мурад събира пари в интернет чрез профила си в ТикТок за закупуване на апарати за лимфен дренаж, необходим за поддържанетон а живота на болни от рак с отстранени лимфни възли.

По този повод с разкритие се включи популярният гримьор Валентин Кулагин, който сподели информация, че Шенай имала система в източване на пари за въпросните уреди, пише „Галерия“.

„Оказва се, че тази жена е взела около 70 000 лева за благотворителност, без да има фирма. Няма и регистрирана фондация за целта, а защо не го е направила? Твърди, че машинките, които закупува със събраните средства, са на стойност 1200 лева за брой, а всъщност истината е, че ги закупува от китайските сайтове за по 50 долара“, разказва по време на лайв в ТикТок Кулагин.

Според наблюденията му, откакто разполага с повече средства, майката на Сузанита хвърля яко пари за разкрасяващи процедури. „Направи си скули, нос за втори път, бюст. Тези операции са забранени, когато някой има разсейки“, разяснява гримьорът, визирайки здравословното състояние на Шенай.

Преди време тя разкри в интервю, че разводът с Орхан Мурад й докарал стрес, от окйто развила втори рак. Злокачественото образувание било в областта на дясната гърда, което след 8-часова операция е изрязано в турска болница.

„В същото време тази жена какви салта прави на камерата в ТикТок, за да й пускат подаръци под формата на точки, които осребрява след това за съмнителната й благотворителност. Мята се като Фреди Меркюри или по-скоро като момиче на Нешка Робева“, коментира още Кулагин, учудвайки се на енергията, която Шенай пръска, докато бори рака.

Изданието потърси за коментар Шенай, но телефоните й са били изключени.

Top
>