Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЩЕ ИМА ЛИ ПОРЕДНА СВАТБА ЗА БЛАГО ДЖИЗЪСА?

ЩЕ ИМА ЛИ ПОРЕДНА СВАТБА ЗА БЛАГО ДЖИЗЪСА?

благой георгиев ивана главчева ванко blagoi georviev vanko

Благой Георгиев най-после официализира връзката си с младата Ивана Главчева, наследница на рапъра Ванко 1. Двойката е заедно от пролетта на тази година и отношенията им са повече от сериозни. Джизъса призна за любовта си към 21-годишната тунингована брюнетка преди няколко месеца, но не споделяше снимки с актуалната си тръпка. Преди дни се осмели да публикува снимка с Ивана и татко й.

Футболистът и красавицата се щракнаха с прочутия рапър, докато вечерят и пушат пури. Джизъса признава, че доста е хлътнал по красивата пловдивчанка. Първоначално той отричаше да има връзка с нея, но после потвърди за увлечението си, без да й съобщава името.

В социалните мрежи вече се питат дали се задава нова сватба за Благой, който е известен с това, че обича да се жени и врича във вярност пред Господ.

До момента гелосаният футболист има два брака и два развода. Първият е с татарката Есмер Омерова, а вторият – с Полина Спасова.

ЩЕРКАТА НА ВАНКО 1 ПРАЗНУВА ЧРД С ДЖИЗЪСА

И двата приключиха доста бързо. Блаогой беше сгоден и за Златка Райкова, както и за гимнастичката Христина Витанова, но и с двете не се стигна до сватба, а само до деца.

Приятелите на Джизъса определят новата му любима като копие на бившата – Полина. Ванко 1 пък вече се сдоби с нов прякор – Дядо 1, пише „Уикенд“.

Благой признава, че е много влюбен, но все пак има слаб ангел и е предупреден от бъдещия си тъст много да внимана с щерка му. Рапърът заявил на бившия футболист, че ако нарани детето му, ще си изпати жестоко.

Благой вече живее официално с красавицата в Пловдив, но редовно идва и до София с нея. Двамата бяха на море в Гърция, но публикуваха самостоятелни снимки.

Top