Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НАУМ ШОПОВ НЯМАЛ ПАРИ ЗА ПОДАРЪК НА ТЕА

НАУМ ШОПОВ НЯМАЛ ПАРИ ЗА ПОДАРЪК НА ТЕА

Наследникът на прочутия актьор Христо Шопов – Наум, никога не е търсил от родителите си материална подкрепа. След като навършил пълнолетие, той се изнесъл от вкъщи и започнал сам да се оправя в живота. Младият актьор и дипломиран лекар признава, че е имало период, в който финансовото му положение не било никак цветущо, но и тогава не паднал духом, а търсил възможности да излезе от материалната криза.

„Точно по това време с годеницата ми Теа празнувахме годишнина от началото на връзката ни. Бяхме на морето, а аз нямах пари да й купя скъп подарък, затова отидох до най-близката сергия и взех една обикновена малка раница за 15 лева. Нямах възможност да я зарадвам с нещо по-скъпо, но въпреки това, тя много хареса изненадата”, раказа Шопов във видеоканала си в Ютюб. И допълни, че половинката му и до днес носи раницата, защото за нея има сантиментална стойност.

Наум казва, че никога не е взимал пари от баща си, а се стараел със собствени усилия да напредва в кариерата. Когато получил възможност да участва в сериала „Откраднат живот”, бързо се съгласил, но не само заради хонорара. Макар че избрал медицината за своя основна професия, той се възползвал и от шанса да развие актьорския си потенциал – все пак произхожда от известна артистична фамилия, а като малък мечтаел също да се изявява на сцена.

Безспорен факт е, че докторската сага, излъчвана по Нова тв, донесе на Шопов широка популярност и му осигури материална сигурност. Междувремнно любимецът на зрителите успешно завърши медицинското си образование, готви се да гради кариера на пластичен хирург и се занимава с още куп странични дейности, които му носят стабилни доходи, та финансови проблеми сега изобщо не го тревожат.

Освен от сериала, Наум печели доста и от реклама на различни продукти в социалната мрежа, където има над 100 000 последователи. В болницата за активно лечение и спешна помощ „Пирогов” обаче работи като доброволец. Той кара стажа си в отдела по изгаряне и пластична хирургия, където всеки ден се сблъсква с тежки случаи на увреждане. „Пластичната хирургия не е само силиконови гърди и ринопластика. При мен са идвали хора с много сериозни проблеми”, коментира Шопов.

Не само кариерата, но и личният живот на Наум процъфтява. С годеницата му си купиха просторен апартамент, който в момента ремонтират и обзавеждат по последна мода, защото в края на ноември очакват бебе.

Top