Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > НЕЩАТА, КОИТО НИ ВЪЗБУЖДАТ НАЙ-МНОГО

НЕЩАТА, КОИТО НИ ВЪЗБУЖДАТ НАЙ-МНОГО

Свалянето на килограми, парична печалба и сатенени чаршафи са най-сигурните гаранции за разгорещяване на страстите на жените под завивките, установи британско допитване.

Мъжете пък са най-склонни за забавление в спалнята след нощ навън с приятели, свежи чаршафи и гореща вана.

Допитването сред повече от 2000 британци показва, че 60 на сто от жените искат да правят секс след парична печалба. А над половината от представителите на силния пол (52%) биха се съгласили да пуснат половинката си да поиграе бинго, ако това ще означава, че ще се завърне у дома „в настроение“.

28 на сто заявили, че се връщат в семейното огнище след вечер навън с надеждата да съблазнят партньорката си.

Изненадващо „изчистването на къщата“ също попада в топ десет на мъжете наред с карането на спортна кола и победата на любимия им отбор.

Спечелване на Световната купа по футбол от английския тим е събитието, което би довело да най-много секс в страната, установи още допитването.

Психоложката Трейси Кокс, експерт по връзките и езика на тялото, заяви, че печалбата предизвиква повишаване на адреналина, което прави хората по-възбудени.

„Печалбата е обща тема за двата пола, когато става дума за повишаване на сексуалното желание. Независимо дали става дума за спортен тим или за печалба в бинго зала, и двете осигуряват лична печалба, която поражда щастие, пише Lifestyle.bg. Желанието за печалба е основен човешки инстинкт, то поддържа хората живи.

От съвременна гледна точка човек, който се състезава и печели, постига по-висок социален статут, обикновено разполага с повече пари, привлича повече партньори и се радва на по-висока позиция в йерархията на обществото“, допълни тя.

Top
>