Вие сте тук
Начало > Шоу > НЕВИЖДАН ХЕЙТ СРЕЩУ ФУТБОЛИСТА КОКО ОТ „ФЕРМАТА“

НЕВИЖДАН ХЕЙТ СРЕЩУ ФУТБОЛИСТА КОКО ОТ „ФЕРМАТА“

Костадин Велков коко kostadin velkov koko

15 процента тежест вместо предвидените по регламент 20 на сто от живото си тегло трябваше да издърпат „фермерите“ от „Елбетица“ и „Канатица“. „Смилихме се над вас, но само защото играта щеше да продължи много кратко“, осветли истинския замисъл копродуцентът и водещ Андрей Арнаудов. Още един ерзац бонус се откъсна от сърцата продуцентски – въжетата на дуелантите от двата отбора да не бъдат прави „като въже“, а със „специални захватки“, обясни още ортакът на Иван Христов.

Жилавият футболист Костадин Велков – Коко, неофициалният капитан на „Канатица“, изтърва обаче казана в „идиотската надпревара“, както я нарекоха междувременно хейтъри в Мрежата. „Краката го предадоха“, затюхкаха се фенове на „Канатица“, които вече виждаха Коко като големия победител във „Фермата“. „Елбетица“ обаче успяха да се доберат първи до заветния 11 плик и пендарите за превъзходство. А, както е добре известно, в такива риалита вторите получават „дупката на геврека“.

АНАСТАСИЯ ОТ „ФЕРМАТА“ СЕ САМОУБИЛА ЗАРАДИ МЪЖ?

Мощен хейт отнесоха „умното Лили“, защото „дрънкало само за пендари“, и Петър, „едно ходещо огромно его“. Не бе пощаден и Жоро, който според коментаторите „трепереше като лист“ и си съчинил „болки в коляното“. Най-много недоволство обаче се изля върху Костадин. „Нали раздуваше, че от Петър бягат прасетата, а ти самият се силиш само с бягане, на други битки хич те няма“, присмиват се на „предалия четата“ Костадин ултраси на „Елбетица“.

Top