Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > НИК ДЖОНАС И ДЕМИ ЛОВАТО ТРЪГВАТ НА ТУРНЕ

НИК ДЖОНАС И ДЕМИ ЛОВАТО ТРЪГВАТ НА ТУРНЕ

Деми Ловато се готви отново да тръгне на турне заедно с отдавнашния си приятел Ник Джонас, съобщи ЮПИ. 23-годишната певица направи промоция на турнето им „Future Now“ в телевизионното предаване „Добро утро, Америка“, като изпълни песните си „Confident“ и „Cool for the Summer“.

„И двамата сме развълнувани, че ще се срещнем с феновете и ще изпълним пред тях новите си песни“, заяви Ловато. „Бяхме заедно на турне преди няколко години, така че за нас това не е нещо ново. Наистина работим много добре заедно. Сега вече сме също бизнес партньори – основахме заедно звукозаписната фирма „Сейфхаус рекърдс“, поясни певицата.

Турнето на Ловато и Джонас ще започне с концерт на 29 юни в Атланта, Джорджия. Новината за основаването на звукозаписната фирма идва, след като Ловато наскоро се раздели с актьора Уилмър Валдерама.

„Изградих приятелски отношения с Валдерама през последните няколко години“, сподели Джонас, който също е на 23 години. „Деми е сред най-добрите ми приятели. И за нея, и за Уилмър това вероятно беше най-подходящото време за раздяла“, допълни той, цитиран от Дарик.

Наскоро стана ясно, че албумът й „Confident“ е станал платинен. Певицата го издаде през октомври м.г., докато дискът на Ник Джонас „Last Year Was Complicated“ излезе на 10 юни.

Top
>