Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ВИЖТЕ ТАЙНИТЕ ЗА ЯК СЕКС

ВИЖТЕ ТАЙНИТЕ ЗА ЯК СЕКС

Дамите, които искат да нажежат още повече горещите летни страсти, могат да се вслушат в съветите на Ем и Ло – американски експерти и водещи на шоуто „Sex: How To Do Everything“ по канал 5, пише в. „Сън“.

От изкуството на съблазняването и стриптийза, до осъществяването на фантазиите и различните техники за целуване – наставленията на Ем и Ло могат да помогнат на всяка жена да се наслаждава не само на топлото лято, но и да се отдаде на разгорещени страсти с любимия човек.

Ето и някои от съветите на Ем и Ло:

1. Съблазняване

Изпитана техника за съблазняване е да разиграете малка любовна игра преди да излезете на вечеря с партньора си. Целувайте се в продължение на 20 минути, след което спрете. След като се върнете от ресторанта или киното започнете от там, до където сте стигнали. Не пришпорвайте нещата! И не забравяйте ръцете – нека да шарят по тялото му!

2. Облечете се секси

Можете да подновите дълготрайна връзка, като си уредите „втора среща“ вечерта у дома. Облечете нещо предизвикателно, което бихте носили, ако се бяхте уговорили с партньора си за среща навън. Или ако рандевуто ви е с друг, например!

3. Чувствена игра

Най-простият начин да се впуснете в чувствена игра е да ограничите сетивата си. Сложете си маска на очите и си пуснете страстна музика. Тогава накарайте любимият да гали кожата ви с перо например, докато вие се наслаждавате на повишаващото се удоволствие. Или нека ви гали там, където възбудата ви изригва.

4. Споделете фантазиите си

Чудесно е партньорите да споделят фантазиите си. Ако ви допада идеята за тройка, но всъщност не искате да участвате, я разиграйте, като си представяте с кого още бихте споделили леглото си и какво бихте направили с него. Или просто си измислете еротична история, която тайно се надявате да ви споходи./lifestyle

Top
>