Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НИКИ ДОЙНОВ ЗАКЪСНЯВА ЗА СОБСТВЕНАТА СИ СВАТБА

НИКИ ДОЙНОВ ЗАКЪСНЯВА ЗА СОБСТВЕНАТА СИ СВАТБА

ники дойнов

Николай Дойнов се запознал със жена си на Бъдни вечер във Фейсбук, когато журналистът е на 44 години.

Още на другия ден двамата вечерят заедно, а първите хора, с които Дойнов запознал половинката си са неговият колега Юксел Кадриев от Би Ти Ви и Илия Дафов, който тогава е шеф на новините в Нова тв. На следващата година, когато е на 45 стюардесата от кувейтските аеролинии Петя Иванова му ражда син Марко, а на 50 той вдига сватба за чудо и приказ в една винарска изба в Ивайловград. Това се случва на Еньовден (26 юни) и заради празника и традицията всички техни гости получиха венец от полски цветя за главата.

На този ден се прескачат огньове, танцуват, кичат се с цветя и те не минават без това. Техни кумове са собствениците на избата, които организират невероятни преживявания за сватбения им ден. Те карат двойно колело с тоалетите за сватбата, кацат с хеликоптер пред гостите си. Между другото и двамата закъсняват за собствената си сватба. Тя била на фризьор, а младоженецът забравил да пробва костюма си и спешно трябвало да скъсява панталона, защото изглеждал като Чарли Чаплин.

ЕТО КЪДЕ ЖЕНАТА НА НИКИ ДОЙНОВ ГО Е СВАЛИЛА

На Ники Дойнов толкова много му харесва мястото около Ивайловград – близо до границата с Гърция и с Турция, че решава да си купи къща. Плаща само няколко хиляди лева за една развалина без покрив дори, но затова пък се чувства абсолютно свободно под звездите, когато отиде там. Имотът е в село Горно Луково, известно с мраморната си земя, но отдавна е останало без население, даже се говори, че било пред заличаване от картата. Ники попаднал там съвсем случайно по работа и се влюбил е атмосферата, която му напомняла на тази в Тоскана.

В София пък семейството живее в тузарска кооперация в баровския столичен квартал „Изгрев“. Съседи са им банкерът Левон Хампарцумян и Гергана и Соломон Паси, пише „Галерия.

Top
>